18 augustus 2018 KLUSJESDAG 2018

 

Iedere week zijn onze vrijwilligers, en dan in het bijzonder onze klusploeg, druk in de weer om ons sportpark er netjes uit te laten zien. Het resultaat mag er wat ons betreft zijn!!

Naast de vele werkzaamheden die wekelijks verricht worden zijn er ook een aantal klusjes die zo af en toe eens nodig zijn, zoals het herstellen van de tuinstoelen, de reclameborden een sopje geven, de dugouts eens flink onder handen nemen met een hoge drukspuit of diverse kleine klusjes in de kantine.

Omdat een de vereniging een club is voor en door leden, willen we deze klusjes graag gezamenlijk met de leden oppakken. Wij roepen daarom alle actieve leden op om ons even mee te helpen op de KLUSJESDAG 2018 op zaterdag 18 augustus. Ook betrokken ouders van onze jeugdleden zijn natuurlijk van harte welkom. Dit jaar is er een bijzondere reden, want een week later vieren we namelijk het 70-jarig bestaan. Voor dat je thuis een feestje viert ruim je het huis ook een beetje op, dus des te meer een reden om zaterdag 18 augustus ook even te komen helpen.

We beginnen op deze zaterdag 18 augustus om 10.30 uur met een bakje koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de slag tot een uurtje of 12.30 uur, waarna wij zorgen voor een broodje.

De middagsessie start om 13.00 uur en zal maximaal tot een uurtje of 15.00 uur duren, waarna we onder het genot van een drankje met een tevreden gevoel kunnen genieten van ons mooie sportpark dat er dan weer perfect bij ligt voor het 70-jarig jubileumfeest.

 

Help jij zaterdag 18 augustus ook even mee??!

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
Interne voorjaarscompetitie 2019

De Molenschotse meiden springen door de tweede overwinning achter elkaar over de jongens heen naar de 2e plaats, maar Molenschot JO10 is niet meer in te halen.
Bij de senioren is met één wedstrijd te gaan de interne periode nog altijd niet beslist. Molenschot 3 neemt dankzij de 2-1 overwinning op Gilze de 3e plaats over van de uitgespeelde veteranen en Molenschot 1 heeft Molenschot 2 tot op 1 punt genadert. WIE O WIE WINT DE INTERNE PERIODE???
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

zondag 26 mei
laatste wedstrijden senioren
sportpark 't Hoogeind

zondag 9 juni
golftoernooi supportersclub
11.00 uur sportpark 't Hoogeind

maandag 10 juni
MULLESCHOTS PINKSTER SPEKTAKEL!!
12.30 uur sportpark 't Hoogeind

zaterdag 15 juni en zondag 16 juni
JEUGDKAMP!!
sportpark 't Hoogeind

zaterdag 15 juni
Forelvissen Supportersclub
13.00 uur verzamelen bij 't Engeltje

zaterdag 6 juli
vrijwilligersavond
19.00 uur kantine v.v. Molenschot