18 augustus 2018 KLUSJESDAG 2018

 

Iedere week zijn onze vrijwilligers, en dan in het bijzonder onze klusploeg, druk in de weer om ons sportpark er netjes uit te laten zien. Het resultaat mag er wat ons betreft zijn!!

Naast de vele werkzaamheden die wekelijks verricht worden zijn er ook een aantal klusjes die zo af en toe eens nodig zijn, zoals het herstellen van de tuinstoelen, de reclameborden een sopje geven, de dugouts eens flink onder handen nemen met een hoge drukspuit of diverse kleine klusjes in de kantine.

Omdat een de vereniging een club is voor en door leden, willen we deze klusjes graag gezamenlijk met de leden oppakken. Wij roepen daarom alle actieve leden op om ons even mee te helpen op de KLUSJESDAG 2018 op zaterdag 18 augustus. Ook betrokken ouders van onze jeugdleden zijn natuurlijk van harte welkom. Dit jaar is er een bijzondere reden, want een week later vieren we namelijk het 70-jarig bestaan. Voor dat je thuis een feestje viert ruim je het huis ook een beetje op, dus des te meer een reden om zaterdag 18 augustus ook even te komen helpen.

We beginnen op deze zaterdag 18 augustus om 10.30 uur met een bakje koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de slag tot een uurtje of 12.30 uur, waarna wij zorgen voor een broodje.

De middagsessie start om 13.00 uur en zal maximaal tot een uurtje of 15.00 uur duren, waarna we onder het genot van een drankje met een tevreden gevoel kunnen genieten van ons mooie sportpark dat er dan weer perfect bij ligt voor het 70-jarig jubileumfeest.

 

Help jij zaterdag 18 augustus ook even mee??!

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
Interne voorjaarscompetitie 2018

Na de winterstop gaan we weer beginnen met de interne periode!!
Klik hier voor de eindstand van vorig jaar!

Agenda

zaterdag 19 januari
darttoernooi veteranen
14.00 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 20 januari
Willem II - NAC live in de kantine
12.15 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 27 januari DE DERBY!!
Neerlandia 1 - Molenschot 1
14.30 uur sportpark in Dorst

dinsdag 29 januari
preventie sportblessures MolenschotFysio
20.30 uur kantine v.v. Molenschot

donderdag 7 februari
clubavond 30 SECONDS!!
21.15 uur kantine v.v. Molenschot

vrijdag 8 februari
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot