18 augustus 2018 KLUSJESDAG 2018

 

Iedere week zijn onze vrijwilligers, en dan in het bijzonder onze klusploeg, druk in de weer om ons sportpark er netjes uit te laten zien. Het resultaat mag er wat ons betreft zijn!!

Naast de vele werkzaamheden die wekelijks verricht worden zijn er ook een aantal klusjes die zo af en toe eens nodig zijn, zoals het herstellen van de tuinstoelen, de reclameborden een sopje geven, de dugouts eens flink onder handen nemen met een hoge drukspuit of diverse kleine klusjes in de kantine.

Omdat een de vereniging een club is voor en door leden, willen we deze klusjes graag gezamenlijk met de leden oppakken. Wij roepen daarom alle actieve leden op om ons even mee te helpen op de KLUSJESDAG 2018 op zaterdag 18 augustus. Ook betrokken ouders van onze jeugdleden zijn natuurlijk van harte welkom. Dit jaar is er een bijzondere reden, want een week later vieren we namelijk het 70-jarig bestaan. Voor dat je thuis een feestje viert ruim je het huis ook een beetje op, dus des te meer een reden om zaterdag 18 augustus ook even te komen helpen.

We beginnen op deze zaterdag 18 augustus om 10.30 uur met een bakje koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de slag tot een uurtje of 12.30 uur, waarna wij zorgen voor een broodje.

De middagsessie start om 13.00 uur en zal maximaal tot een uurtje of 15.00 uur duren, waarna we onder het genot van een drankje met een tevreden gevoel kunnen genieten van ons mooie sportpark dat er dan weer perfect bij ligt voor het 70-jarig jubileumfeest.

 

Help jij zaterdag 18 augustus ook even mee??!

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

In de tweede seizoenshelft wordt weer de interne periode bijgehouden. Welk jeugdteam en welk team bij de senioren pakt de meeste punten de tweede seizoenshelft.
De aftrap is gegeven. Bij de jeugd gaat Molenschot JO11 aan kop en bij de senioren is het Molenschot 1 die nog ongeslagen is, maar de veteranen komen er aan!!!

Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

donderdag 5 maart
clubavond met FEYENOORD - NAC
21.00 uur kantine v.v. Molenschot

vrijdag 13 maart
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot

donderdag 2 april
clubavond met de QUIZZZ
21.15 uur kantine v.v. Molenschot

vrijdag 10 april
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot

woensdag 15 april
scholenvoetbaltoernooi groep 3 & 4
sportpark 't Hoogeind

zaterdag 20 juni
VRIJWILLIGERSAVOND V.V. MOLENSCHOT
19.00 uur kantine v.v. Molenschot