v.v. Molenschot op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen

Afgelopen week heeft onze hoofdtrainer Lorenzo Boudewijns een gesprek gehad met een afvaardiging van de technische commissie en het bestuur. In dit gesprek heeft Lorenzo aangegeven aan het einde van het seizoen te willen stoppen als hoofdtrainer van onze vereniging. Hij vond het een lastige beslissing om te nemen gaf hij aan, want hij heeft het erg goed naar zijn zin bij onze vereniging. Het leek hem echter voor de club uiteindelijk beter dat er straks na drie jaar weer een ander gezicht voor de groep komt staan.

Zowel Lorenzo als het hoofdbestuur en technische commissie hebben de afgelopen 2,5 seizoen op een hele prettige en succesvolle manier samengewerkt. We hebben beide de intentie uitgesproken om het lopende seizoen ook op een goede manier af te sluiten met hopelijk (wederom) een mooi eindresultaat in de competitie.

Lorenzo heeft zijn keuze graag tijdig kenbaar willen maken om ons als vereniging voldoende tijd te geven om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen ’19-’20.

De komende weken zullen we dan ook op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Als hier meer over te melden is dan laten we dit uiteraard jullie weten.

Eventueel geïnteresseerde voor de functie van hoofdtainer, die in het bezit zijn minimaal TC3, kunnen zich per email via TC@vvmolenschot.nl of telefonisch melden bij het bestuur of technische commissie.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens Lorenzo, de technische commissie en het bestuur v.v. Molenschot

Joppe Leenaars

secretaris

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
Interne voorjaarscompetitie 2018

Na de winterstop gaan we weer beginnen met de interne periode!!
Klik hier voor de eindstand van vorig jaar!

Agenda

zaterdag 19 januari
darttoernooi veteranen
14.00 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 20 januari
Willem II - NAC live in de kantine
12.15 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 27 januari DE DERBY!!
Neerlandia 1 - Molenschot 1
14.30 uur sportpark in Dorst

dinsdag 29 januari
preventie sportblessures MolenschotFysio
20.30 uur kantine v.v. Molenschot

donderdag 7 februari
clubavond 30 SECONDS!!
21.15 uur kantine v.v. Molenschot

vrijdag 8 februari
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot