v.v. Molenschot op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen

Afgelopen week heeft onze hoofdtrainer Lorenzo Boudewijns een gesprek gehad met een afvaardiging van de technische commissie en het bestuur. In dit gesprek heeft Lorenzo aangegeven aan het einde van het seizoen te willen stoppen als hoofdtrainer van onze vereniging. Hij vond het een lastige beslissing om te nemen gaf hij aan, want hij heeft het erg goed naar zijn zin bij onze vereniging. Het leek hem echter voor de club uiteindelijk beter dat er straks na drie jaar weer een ander gezicht voor de groep komt staan.

Zowel Lorenzo als het hoofdbestuur en technische commissie hebben de afgelopen 2,5 seizoen op een hele prettige en succesvolle manier samengewerkt. We hebben beide de intentie uitgesproken om het lopende seizoen ook op een goede manier af te sluiten met hopelijk (wederom) een mooi eindresultaat in de competitie.

Lorenzo heeft zijn keuze graag tijdig kenbaar willen maken om ons als vereniging voldoende tijd te geven om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen ’19-’20.

De komende weken zullen we dan ook op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Als hier meer over te melden is dan laten we dit uiteraard jullie weten.

Eventueel geïnteresseerde voor de functie van hoofdtainer, die in het bezit zijn minimaal TC3, kunnen zich per email via TC@vvmolenschot.nl of telefonisch melden bij het bestuur of technische commissie.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens Lorenzo, de technische commissie en het bestuur v.v. Molenschot

Joppe Leenaars

secretaris

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
Interne voorjaarscompetitie 2019

De winaars zijn bekend: MOLENSCHOT 2 EN MOLENSCHOT JO10 VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE OVERWINNING IN DE INTERNE PERIODE!!!
Klik hier voor de eindstand.

Agenda

dinsdag 6 augustus
eerste training senioren nieuwe seizoen
19.30 uur sportpark 't Hoogeind

zaterdag 17 augustus
KLUSJESDAG v.v. Molenschot
10.00 uur sportpark 't Hoogeind

zaterdag 31 augustus
eerste bekerwedstrijden jeugd
sportpark 't Hoogeind

zondag 1 september
eerste bekerwedstrijden senioren
sportpark 't Hoogeind

zaterdag 7 september
start veteranencompetitie
15.00 uur sportpark 't Hoogeind