Molenschot doet goede zaken op de transfermarkt!!!

Daar waar alle (tobbende) profclubs zich de afgelopen weken probeerde te versterken met de nodige versterkingen heeft v.v. Molenschot goede zaken gedaan in de winterstop.

 

Huub Boons ook volgend jaar jeugdtrainer bij v.v. Molenschot

Ja een aantal weken geleden hebben we als bestuur en technische commissie een gesprek gehad met Huub Boons. In dit gesprek is uitgesproken dat we graag voor een vijfde jaar met elkaar door willen gaan. Huub heeft het prima naar zijn zin bij v.v. Molenschot en ziet nog voldoende potentie om zijn team Molenschot JO16 nog beter te laten voetballen en individuele spelers verder te ontwikkelen.

Als technische commissie en bestuur van v.v. Molenschot zijn we erg tevreden op de manier waarop Huub, samen met de andere begeleiders, iedere week bezig is met onze jeugd, dus we zijn verheugd dat we Huub ook volgend seizoen terug zien bij onze club.

 

Boy van Oosterhout de gewenste aanvulling in de TC

Naast Huub Boons hebben we nog een mooie transfer te melden. Nadat Fred Jacobs aan het begin van dit seizoen stopte als voorzitter van de technische commissie zat de technische commissie met een gat. Met de invulling van Boy van Oosterhout hebben we een jonge gast gevonden, die midden tussen de spelers staat en begrijpt dat we als leden samen de voetbalvereniging Molenschot draaiende moeten houden.

Boy zal de rol van Marcel van Ham over gaan nemen als wedstrijdsecretaris senioren. Marcel van Ham heeft aangegeven de rol van voorzitter van de technische commissie wel op zich te willen nemen. De afgelopen maanden heeft Marcel al “geoefend” in de rol als waarnemend voorzitter en dat geeft ons veel vertrouwen dat Marcel de rol als voorzitter prima zal invullen. Wij wensen Boy en Marcel veel succes in hun nieuwe functie.

 

Als er nog meer (jonge) leden de handschoen op willen pakken en iets willen bijdragen aan onze vereniging, dan meld je aan bij het bestuur of technische commissie en dan gaan we samen kijken naar je interesses. Op diverse vlakken zoeken we nog ondersteuning, dus meld je aan: Samen zijn we v.v. Molenschot!!

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

zaterdag 15 augustus
klusjesdag
10.00 uur sportpark 't Hoogeind

medio augustus
start nieuwe seizoen senioren (dames en heren!!!)

zondag 23 augustus (onder voorbehoud)
golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot
10.30 uur sportpark 't Hoogeind

eind augustus
start nieuwe seizoen jeugd

vrijwliigersavond
indien mogelijk begin nieuwe seizoen