Molenschot doet goede zaken op de transfermarkt!!!

Daar waar alle (tobbende) profclubs zich de afgelopen weken probeerde te versterken met de nodige versterkingen heeft v.v. Molenschot goede zaken gedaan in de winterstop.

 

Huub Boons ook volgend jaar jeugdtrainer bij v.v. Molenschot

Ja een aantal weken geleden hebben we als bestuur en technische commissie een gesprek gehad met Huub Boons. In dit gesprek is uitgesproken dat we graag voor een vijfde jaar met elkaar door willen gaan. Huub heeft het prima naar zijn zin bij v.v. Molenschot en ziet nog voldoende potentie om zijn team Molenschot JO16 nog beter te laten voetballen en individuele spelers verder te ontwikkelen.

Als technische commissie en bestuur van v.v. Molenschot zijn we erg tevreden op de manier waarop Huub, samen met de andere begeleiders, iedere week bezig is met onze jeugd, dus we zijn verheugd dat we Huub ook volgend seizoen terug zien bij onze club.

 

Boy van Oosterhout de gewenste aanvulling in de TC

Naast Huub Boons hebben we nog een mooie transfer te melden. Nadat Fred Jacobs aan het begin van dit seizoen stopte als voorzitter van de technische commissie zat de technische commissie met een gat. Met de invulling van Boy van Oosterhout hebben we een jonge gast gevonden, die midden tussen de spelers staat en begrijpt dat we als leden samen de voetbalvereniging Molenschot draaiende moeten houden.

Boy zal de rol van Marcel van Ham over gaan nemen als wedstrijdsecretaris senioren. Marcel van Ham heeft aangegeven de rol van voorzitter van de technische commissie wel op zich te willen nemen. De afgelopen maanden heeft Marcel al “geoefend” in de rol als waarnemend voorzitter en dat geeft ons veel vertrouwen dat Marcel de rol als voorzitter prima zal invullen. Wij wensen Boy en Marcel veel succes in hun nieuwe functie.

 

Als er nog meer (jonge) leden de handschoen op willen pakken en iets willen bijdragen aan onze vereniging, dan meld je aan bij het bestuur of technische commissie en dan gaan we samen kijken naar je interesses. Op diverse vlakken zoeken we nog ondersteuning, dus meld je aan: Samen zijn we v.v. Molenschot!!

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
Interne voorjaarscompetitie 2019

Molenschot JO10 blijft maar winnen en stevent af op het interne periodekampioenschap?!!
Bij senioren pakt Molenschot 1 voor de tweede week op rij 3 punten en komt daarmee in punten gelijk met Molenschot 2, alleen het doelsaldo van Molenschot 2 is nog iets beter. Gaan we bij v.v. Molenschot ook een kampioen op doelsaldo krijgen??? De komende weken zal dit uitwijzen, maar spannend is het sowieso!!
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

woensdag 17 april
scholenvoetbaltoernooi groep 3 en 4
13.30 uur sportpark 't Hoogeind

donderdag 2 mei
clubavond
21.15 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 26 mei
laatste wedstrijden senioren
sportpark 't Hoogeind

zondag 9 juni
golftoernooi supportersclub
11.00 uur sportpark 't Hoogeind