Brian Piris komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Molenschot!!

De afgelopen weken zijn er met diverse sollicitanten gesprekken gevoerd om te komen tot de keuze voor een nieuwe hoofdtrainer. We zijn verheugd te kunnen melden wie onze nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen wordt, namelijk Brian Piris!!

Met het aanstellen van Brian halen we iemand binnen met een enorme dosis voetbalervaring in zowel het betaalde voetbal als in de top van het amateurvoetbal. Gecombineerd met zijn ambitie om graag met een jonge groep te werken aan een hecht team, zijn passie voor het voetbal en zijn enthousiasme denken wij dat Brian de ideale persoon is om de voetbaltechnische kwaliteiten van onze spelers nog verder te verbeteren, om de stijgende lijn zoals die onder Lorenzo duidelijk is ingezet, verder door te trekken.

Wij wensen Brian alvast heel veel succes en plezier toe bij onze vereniging.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot

Met het aanstellen van Brian halen we iemand binnen met een enorme dosis voetbalervaring. Gecombineerd met zijn ambitie om graag met een jonge groep te werken aan een hecht team, zijn passie voor het voetbal en zijn enthousiasme denken wij dat Brian de ideale persoon is om de voetbaltechnische kwaliteiten van onze spelers nog verder te verbeteren, om de stijgende lijn zoals die onder Lorenzo duidelijk is ingezet, verder door te trekken. Wij wensen Brian volgend seizoen heel veel succes en plezier bij onze vereniging toe.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot