Brian Piris komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Molenschot!!

De afgelopen weken zijn er met diverse sollicitanten gesprekken gevoerd om te komen tot de keuze voor een nieuwe hoofdtrainer. We zijn verheugd te kunnen melden wie onze nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen wordt, namelijk Brian Piris!!

 

Met het aanstellen van Brian halen we iemand binnen met een enorme dosis voetbalervaring in zowel het betaalde voetbal als in de top van het amateurvoetbal. Gecombineerd met zijn ambitie om graag met een jonge groep te werken aan een hecht team, zijn passie voor het voetbal en zijn enthousiasme denken wij dat Brian de ideale persoon is om de voetbaltechnische kwaliteiten van onze spelers nog verder te verbeteren, om de stijgende lijn zoals die onder Lorenzo duidelijk is ingezet, verder door te trekken.

Wij wensen Brian alvast heel veel succes en plezier toe bij onze vereniging.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot

 

 

Met het aanstellen van Brian halen we iemand binnen met een enorme dosis voetbalervaring. Gecombineerd met zijn ambitie om graag met een jonge groep te werken aan een hecht team, zijn passie voor het voetbal en zijn enthousiasme denken wij dat Brian de ideale persoon is om de voetbaltechnische kwaliteiten van onze spelers nog verder te verbeteren, om de stijgende lijn zoals die onder Lorenzo duidelijk is ingezet, verder door te trekken. Wij wensen Brian volgend seizoen heel veel succes en plezier bij onze vereniging toe.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot

 

Geplaatst in Geen categorie
Laatste nieuws
Interne voorjaarscompetitie 2018

Molenschot 1 en Molenschot 2 hebben De Kletsproat nog in de benen en pakken geen punten. Molenschot 3 stijgt met stip naar plek 2 dankzij de overwinning op Gloria UC. Gaan ze het Molenschot 1 lastig maken?! De veteranen hebben nog niet gespeeld en zitten nog op het vinkentouw.
Bij de jeugd weet Molenschot MO19 en Molenschot JO10-1 de 3 punten te pakken en Molenschot JO7 pakt hun eerste punt.
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

zondag 24 februari
Neerlandia'31 1 - Molenschot 1
14.30 uur sportpark Dorst
na aflloop Pre carnavals Party

vrijdag 8 maart
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot