v.v. Molenschot gastheer scholenvoetbaltoernooi groep 3 en 4, woensdag 17 april

Op woensdag 17 april vindt 's middags de tweede editie van het scholenvoetbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de gemeente Gilze en Rijen plaats. Na de geslaagde editie van vorig jaar zal dit toernooi opnieuw plaatsvinden bij v.v. Molenschot. Tijdens deze middag kunnen de kinderen van groep 3 en 4 van alle basisscholen uit Rijen, Gilze, Hulten en natuurlijk ook Molenschot gezamelijk een lekker potje voetballen. Als je mee wilt doen dan kun je je aanmelden via de informatie op de onderstaande poster. Toeschouwers zijn van harte welkom om te komen kijken naar de verrichtingen van de kinderen. De kantine zal deze middag geopend zijn voor een lekker bakje koffie, thee of wat anders. Graag tot woensdagmiddag 17 april:.