informatieboekje seizoen 2019-2020 beschikbaar

Het informatieboekje voor het nieuwe seizoen is vanaf nu beschikbaar. Hierin staat alle belangrijke informatie rondom wedstrijden en trainingen. Hoe zit het bijvoorbeeld met afgelastingen en gele en rode kaarten? Wil je weten wie er in de technische commissie zitten, of in het veteranenbestuur of hoofdbestuur. Aanmelden als scheidsrechter of vrijwilliger, waar moet ik daarvoor zijn? Dit informatieboekje geeft alle antwoorden op deze vragen. Een weekendje weg plannen? In het boekje kun je de speeldagenkalender van ons district zuid 1 vinden, zodat je kunt zien wanneer er vrije weekenden en inhaalweekenden zijn. Kortom alle info die je zoekt vindt je in dit informatieboekje. Mocht er toch nog vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@vvmolenschot.nl.

Het informatieboekje seizoen 2019-2020 is via deze link te downloaden.

 

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
POSITIEF SPORTKLIMAAT V.V. MOLENSCHOT

Bij v.v. Molenschot hechten we grote waarden aan een positief sportklimaat, daarom houden we deze eerste seizoenshelft een stand bij wat betreft positiviteit en sportiviteit.
Bij de jeugd gaat Molenschot JO8 aan kop met alleen maar 8-en, en bij de senioren is Molenschot 2 nog steeds de koploper, maar op de voet volgen de veteranen en Molenschot 3!!
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

vrijdag 13 december
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 22 december
Puzzelrit Supportersclub
10.30 uur bij 't Engeltje

zaterdag 4 januari
Nieuwjaarsreceptie
16.00 uur kantine v.v. Molenschot

vrijdag 10 januari
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot