informatieboekje seizoen 2019-2020 beschikbaar

Het informatieboekje voor het nieuwe seizoen is vanaf nu beschikbaar. Hierin staat alle belangrijke informatie rondom wedstrijden en trainingen. Hoe zit het bijvoorbeeld met afgelastingen en gele en rode kaarten? Wil je weten wie er in de technische commissie zitten, of in het veteranenbestuur of hoofdbestuur. Aanmelden als scheidsrechter of vrijwilliger, waar moet ik daarvoor zijn? Dit informatieboekje geeft alle antwoorden op deze vragen. Een weekendje weg plannen? In het boekje kun je de speeldagenkalender van ons district zuid 1 vinden, zodat je kunt zien wanneer er vrije weekenden en inhaalweekenden zijn. Kortom alle info die je zoekt vindt je in dit informatieboekje. Mocht er toch nog vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@vvmolenschot.nl.

Het informatieboekje seizoen 2019-2020 is via deze link te downloaden.