Karel Bink met instemming van leden toegevoegd aan het bestuur

Tijdens de algemene ledenvergadering, die gehouden is op vrijdag 27 september, is met instemming van de aanwezige leden Karel Bink gekozen als nieuw bestuurslid. Carlo van Alphen en Patrick Veldman zwaaiden naar 3 jaar af als bestuurslid waardoor het bestuur nu uit 6 personen bestaat.
Tijdens deze, rustig verlopen, algemene ledenvergadering is Sjak Bink als voorzitter herkozen voor de komende 3 jaar en is de contributie voor het seizoen 2020-2021 formeel vastgesteld. Er waren deze keer geen vragen in de rondvraag waarna de voorzitter de vergadering sloot en de aanwezigen nog een drankje van de club aangeboden werd. Daarna werd er nog gezellig nagepraat onder genot van een drankje en een perfect door Mieke Boemaars verzorgt hapje.

Geplaatst in Geen categorie
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

onder voorbehoud zaterdag 20 juni
VRIJWILLIGERSAVOND V.V. MOLENSCHOT
19.00 uur kantine v.v. Molenschot