Karel Bink met instemming van leden toegevoegd aan het bestuur

Tijdens de algemene ledenvergadering, die gehouden is op vrijdag 27 september, is met instemming van de aanwezige leden Karel Bink gekozen als nieuw bestuurslid. Carlo van Alphen en Patrick Veldman zwaaiden naar 3 jaar af als bestuurslid waardoor het bestuur nu uit 6 personen bestaat.
Tijdens deze, rustig verlopen, algemene ledenvergadering is Sjak Bink als voorzitter herkozen voor de komende 3 jaar en is de contributie voor het seizoen 2020-2021 formeel vastgesteld. Er waren deze keer geen vragen in de rondvraag waarna de voorzitter de vergadering sloot en de aanwezigen nog een drankje van de club aangeboden werd. Daarna werd er nog gezellig nagepraat onder genot van een drankje en een perfect door Mieke Boemaars verzorgt hapje.

Geplaatst in Geen categorie