v.v. Molenschot krijgt geweldig geldbedrag van de Rabobank!!!!

Na een spannende, actieve stemperiode was het donderdagavond 24 oktober dan zover. De Rabobank kon de uitslag van de Rabobank Club Support-actie bekend maken. We waren uitgenodigd in De Molenwiek alwaar de check uitgereikt zou worden. En wat voor check: € 992,94, oftewel bijna € 1000,- kreeg v.v. Molenschot uitgereikt!!! Dit geldbedrag hebben we te danken aan de vele stemmen die er door de leden van de rabobank op onze vereniging zijn uitgebracht. We willen hierbij alle mensen die gestemd hebben op onze club van harte bedanken!!! Dankzij jullie hebben we weer een hele mooie bijdrage mogen ontvangen.

De penningmeester Theun Oostvogels en bestuurslid Peter Boemaars namen de check graag in ontvangst:

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws