zaterdag 4 januari Nieuwjaarsreceptie

Om het jaar gezellig te beginnen willen wij iedereen die v.v. Molenschot een warm hart toedraagt, oftewel alle voetballers, jeugdvoetballers, rustende leden, sponsors, leiders, vrijwilligers en supporters van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie van v.v. Molenschot. Al enkele jaren wordt de nieuwjaarsreceptie van v.v. Molenschot gehouden op zaterdagmiddag en aangezien het de afgelopen jaren steeds een zeer gezellige, geslaagde middag is geweest zetten we deze traditie graag voort.

De nieuwjaarsreceptie bij v.v. Molenschot zal gehouden worden op zaterdag 4 januari vanaf 16.00 uur in onze kantine. Dus zet het alvast in de agenda!! Wij hopen net als andere jaren weer vele leden te mogen verwelkomen op onze nieuwjaarsreceptie. Niet in de laatste plaats om even samen stil te staan bij de jubilaris(sen), de presentatie van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen en de Nieuwjaarspeech van de voorzitter. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie zal er vanaf 14.15 uur nog een potje gevoetbald worden, even lekker actief het nieuwe jaar beginnen.

Dus graag tot zaterdagmiddag 4 januari!!

Bestuur en de activiteitencommissie senioren v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door het Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan het voetbalseizoen 2019-2020 en hebben we helaas geen interne periodekampioenen kunnne kronen. Na de winterstop hopen we wel weer een mooie interne strijd te kunnen voeren.
Klik hier voor de eindstanden van voorgaande seizoenen.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

dinsdag 11 augustus
1e training nieuwe seizoen mannen
19.30 uur sportpark 't Hoogeind

woensdag 12 augustus
1e training nieuwe seizoen vrouwen
19.30 uur sportpark 't Hoogeind

zaterdag 22 augustus
klusjesdag
10.15 uur sportpark 't Hoogeind

zondag 23 augustus
golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot
10.30 uur sportpark 't Hoogeind