zaterdag 4 januari Nieuwjaarsreceptie

Om het jaar gezellig te beginnen willen wij iedereen die v.v. Molenschot een warm hart toedraagt, oftewel alle voetballers, jeugdvoetballers, rustende leden, sponsors, leiders, vrijwilligers en supporters van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie van v.v. Molenschot. Al enkele jaren wordt de nieuwjaarsreceptie van v.v. Molenschot gehouden op zaterdagmiddag en aangezien het de afgelopen jaren steeds een zeer gezellige, geslaagde middag is geweest zetten we deze traditie graag voort.

De nieuwjaarsreceptie bij v.v. Molenschot zal gehouden worden op zaterdag 4 januari vanaf 16.00 uur in onze kantine. Dus zet het alvast in de agenda!! Wij hopen net als andere jaren weer vele leden te mogen verwelkomen op onze nieuwjaarsreceptie. Niet in de laatste plaats om even samen stil te staan bij de jubilaris(sen), de presentatie van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen en de Nieuwjaarspeech van de voorzitter. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie zal er vanaf 14.15 uur nog een potje gevoetbald worden, even lekker actief het nieuwe jaar beginnen.

Dus graag tot zaterdagmiddag 4 januari!!

Bestuur en de activiteitencommissie senioren v.v. Molenschot