Henk Nuiten en Johan Bink 50 jaar lid v.v. Molenschot

Het afgelopen jaar waren er weer twee leden bij v.v. Molenschot die de gouden mijlpaal van 50 jaar lidmaatschap bereikt hadden. Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie, een mooi moment om in het bijzijn van diverse leden, vrijwilligers, sponsors en supporters van v.v. Molenschot beide heren in het zonnetje te zetten, sprak de voorzitter Sjak Bink de beide jubilarissen toe.

Johan Bink is in 1969 als 8 jarige jongen lid geworden van v.v. Molenschot. Na het doorlopen van de verschillende jeugdteams maakte hij de overstap naar de senioren. Daar heeft Johan vele jaren in Molenschot 2, 3 en 4 gevoetbald. Naast actief voetballer is Johan ook een actief in het invullen van alle andere zaken die rondom het voetballen komen kijken. Zo is hij sinds 2009 leider van Molenschot 3. Tevens is hij daar vaste grensrechter en ook bij de jeugd heeft Johan in het verleden regelmatig de vlag gehanteerd bij het team van zijn dochter. In het begin nog met de sigaret in de mond, maar de tijden zijn ondertussen wat dat betreft wel wat veranderd, maar Johan staat er nog steeds. Toen we scheidsrechters zochten om onze kleinste jeugd af en toe te fluiten, gaf Johan zich direct op. Hij fluit nu nog regelmatig zijn wedstrijdjes bij de jongste jeugd. Johan zet zich dus als lid in voor zowel de allerkleinste als de senioren. Al 50 jaar lang en als aandenken daarvoor kreeg Johan uit handen van zijn broer een handgemaakte keramieken v.v. Molenschot voetballer en voor zijn vrouw was er een mooi bosje bloemen.

Henk Nuiten is de tweede jubilaris. Hij is eveneens in de zomer van 1969 lid geworden van v.v. Molenschot en Henk is nog steeds actief voetballer bij de veteranen. Daar is hij naast aanvoerder ook leider van het team. Vele jaren heeft Henk in het eerste van Molenschot gevoetbald onder trainers als Kees Kops, Jan Naalden, Jos Verdaas en Ad de Ceuster. Destijds in de 2e klasse van de onderafdeling die vervolgens over ging in de 5e klasse. Naast actief voetballer is Henk ook een heel actief lid, naast wekelijkse supporter is hij vanaf 2008 penningmeester van de veteranenafdeling. Daarnaast is hij een zeer gewaardeerd scheidsrechter bij de senioren. Uit handen van de voorzitter kreeg Henk als aandenken aan deze gouden mijlpaal ook een handgemaakte keramieken v.v. Molenschot voetballer en natuurlijk ook een bos bloemen voor zijn vrouw.

Hierbij feliciteren we Johan en Henk nogmaals met hun 50-jarige jubileum en prijzen we ons als voetbalvereniging Molenschot gelukkig met dergelijke actieve leden.

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

dinsdag 11 augustus
1e training nieuwe seizoen senioren
19.30 uur sportpark ;t Hoogeind

zaterdag 22 augustus
klusjesdag
10.15 uur sportpark 't Hoogeind

zondag 23 augustus
golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot
10.30 uur sportpark 't Hoogeind

eind augustus
start nieuwe seizoen jeugd