Henk Nuiten en Johan Bink 50 jaar lid v.v. Molenschot

Het afgelopen jaar waren er weer twee leden bij v.v. Molenschot die de gouden mijlpaal van 50 jaar lidmaatschap bereikt hadden. Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie, een mooi moment om in het bijzijn van diverse leden, vrijwilligers, sponsors en supporters van v.v. Molenschot beide heren in het zonnetje te zetten, sprak de voorzitter Sjak Bink de beide jubilarissen toe.

Johan Bink is in 1969 als 8 jarige jongen lid geworden van v.v. Molenschot. Na het doorlopen van de verschillende jeugdteams maakte hij de overstap naar de senioren. Daar heeft Johan vele jaren in Molenschot 2, 3 en 4 gevoetbald. Naast actief voetballer is Johan ook een actief in het invullen van alle andere zaken die rondom het voetballen komen kijken. Zo is hij sinds 2009 leider van Molenschot 3. Tevens is hij daar vaste grensrechter en ook bij de jeugd heeft Johan in het verleden regelmatig de vlag gehanteerd bij het team van zijn dochter. In het begin nog met de sigaret in de mond, maar de tijden zijn ondertussen wat dat betreft wel wat veranderd, maar Johan staat er nog steeds. Toen we scheidsrechters zochten om onze kleinste jeugd af en toe te fluiten, gaf Johan zich direct op. Hij fluit nu nog regelmatig zijn wedstrijdjes bij de jongste jeugd. Johan zet zich dus als lid in voor zowel de allerkleinste als de senioren. Al 50 jaar lang en als aandenken daarvoor kreeg Johan uit handen van zijn broer een handgemaakte keramieken v.v. Molenschot voetballer en voor zijn vrouw was er een mooi bosje bloemen.

Henk Nuiten is de tweede jubilaris. Hij is eveneens in de zomer van 1969 lid geworden van v.v. Molenschot en Henk is nog steeds actief voetballer bij de veteranen. Daar is hij naast aanvoerder ook leider van het team. Vele jaren heeft Henk in het eerste van Molenschot gevoetbald onder trainers als Kees Kops, Jan Naalden, Jos Verdaas en Ad de Ceuster. Destijds in de 2e klasse van de onderafdeling die vervolgens over ging in de 5e klasse. Naast actief voetballer is Henk ook een heel actief lid, naast wekelijkse supporter is hij vanaf 2008 penningmeester van de veteranenafdeling. Daarnaast is hij een zeer gewaardeerd scheidsrechter bij de senioren. Uit handen van de voorzitter kreeg Henk als aandenken aan deze gouden mijlpaal ook een handgemaakte keramieken v.v. Molenschot voetballer en natuurlijk ook een bos bloemen voor zijn vrouw.

Hierbij feliciteren we Johan en Henk nogmaals met hun 50-jarige jubileum en prijzen we ons als voetbalvereniging Molenschot gelukkig met dergelijke actieve leden.

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
POSITIEF SPORTKLIMAAT V.V. MOLENSCHOT

Bij v.v. Molenschot hechten we grote waarden aan een positief sportklimaat, daarom houden we deze eerste seizoenshelft een stand bij wat betreft positiviteit en sportiviteit.
Hierbij kunnen we nu de eindstand laten zien.
Bij de jeugd is Molenschot JO8 het meest positieve, sportieve team, kort gevolgd door JO10, JO7 en JO17. De jeugd kan mooie rapportcijfers overleggen de eerste seizoenshelft.
1. Molenschot JO8, gemiddeld een 8,1
2. Molenschot JO10, gemiddeld een 7,7
3. Molenschot JO7, gemiddeld een 7,4
4. Molenschot JO17, gemiddeld een 6,1

Bij de senioren heeft Molenschot 3 de prijs voor het meeste sportieve team in de wacht gesleept:
1. Molenschot 3, gemiddeld een 7,7
2. Molenschot 2, gemiddeld een 7,5
3. Molenschot Veteranen, gemiddeld een 7,3
4. Molenschot 1, gemiddeld een 6,7

Klik hier voor de eindstand.

Agenda

vrijdag 3 januari
zaalvoetbaltoernooi jeugd v.v. Molenschot
14.00 uur MFA de Molenwiek

zaterdag 4 januari
Nieuwjaarsreceptie
16.00 uur kantine v.v. Molenschot

vrijdag 10 januari
kaartavond supportersclub
20.00 uur kantine v.v. Molenschot