Brian Piris ook volgend seizoen hoofdtrainer v.v. Molenschot!!

Onze hoofdtrainer Brian Piris is bezig aan zijn eerste seizoen bij v.v. Molenschot. Omdat dit dus zijn eerste seizoen is hebben we, iets later dan gebruikelijke, samen geevalueerd. De stijgende lijn die eerder onder de vorige trainer is ingezet wordt duidelijk doorgezet, getuigen ook de huidige plaatst op de ranglijst. Als bestuur en technische commissie zijn we van mening dat we nog meer uit de samenwerking kunnen halen en daarom gaan we graag nog een jaar samen met elkaar door. Wij zijn verheugd hier te kunnen melden dat Brian Piris ook volgend seizoen onze hoofdtrainer zal zijn. 

Zowel Brian als het bestuur en technische commissie van v.v. Molenschot, zien de nodige potentie binnen het team om mee te gaan strijden voor de plaatsen die recht geven op de nacompetitie. Dat zou voor v.v. Molenschot en geweldige prestatie zijn. Wij wensen Brian, samen met zijn begeleidingsstaf en zijn spelers heel veel succes toe om te proberen deze ambititie daadwerkelijk te realiseren.

 

namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
TEAM BATTLE SENIOREN!!!

Wie is het sterkste, slimste, creatiefste team van v.v. Molenschot??
Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan.

De eerste teambattle, de BIERESTAFETTE, is glansrijk gewonnnen door Molenschot 1, voor Molenschot 2 en de vrouwen sluiten de rij. Dus dit is de tussenstand van de TEAM BATTLE:

1. Molenschot 1 5 punten
2. Molenschot 2 2 punten
3. Molenschot VR1 0 punten

Omdat er geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden en omdat de teams onderling wel kunnen zien hoe ze het doen is de TEAM BATLE uitgesteld totdat we weer bij elkaar wedstrijden kunnen gaan kijken.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

Vanwege de noodzakelijke sluiting van de kantine gaan de volgende activiteiten niet door:

Algemene Ledenvergadering

jaarvergadering supportersclub v.v. Molenschot
aansluitend 1e kaartavond van het nieuwe seizoen

Er zal een andere datum gepland worden voor deze activiteiten.