Brian Piris ook volgend seizoen hoofdtrainer v.v. Molenschot!!

Onze hoofdtrainer Brian Piris is bezig aan zijn eerste seizoen bij v.v. Molenschot. Omdat dit dus zijn eerste seizoen is hebben we, iets later dan gebruikelijke, samen geevalueerd. De stijgende lijn die eerder onder de vorige trainer is ingezet wordt duidelijk doorgezet, getuigen ook de huidige plaatst op de ranglijst. Als bestuur en technische commissie zijn we van mening dat we nog meer uit de samenwerking kunnen halen en daarom gaan we graag nog een jaar samen met elkaar door. Wij zijn verheugd hier te kunnen melden dat Brian Piris ook volgend seizoen onze hoofdtrainer zal zijn. 

Zowel Brian als het bestuur en technische commissie van v.v. Molenschot, zien de nodige potentie binnen het team om mee te gaan strijden voor de plaatsen die recht geven op de nacompetitie. Dat zou voor v.v. Molenschot en geweldige prestatie zijn. Wij wensen Brian, samen met zijn begeleidingsstaf en zijn spelers heel veel succes toe om te proberen deze ambititie daadwerkelijk te realiseren.

 

namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

zaterdag 15 augustus
klusjesdag
10.00 uur sportpark 't Hoogeind

medio augustus
start nieuwe seizoen senioren (dames en heren!!!)

zondag 23 augustus (onder voorbehoud)
golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot
10.30 uur sportpark 't Hoogeind

eind augustus
start nieuwe seizoen jeugd

vrijwliigersavond
indien mogelijk begin nieuwe seizoen