update coronavirus

Update Coronavirus 28 maart 2020

Beste leden,

Het zijn rare tijden maar hopelijk verkeren de meeste van jullie nog in goede gezondheid. Het voetballen is volledig tot stilstand gekomen en ook het sociale leven is in activiteit flink afgenomen. Met dit mooie weer zullen de meeste van jullie graag op het voetbalveld een balletje trappen, maar iedereen begrijpt dat dit nu even niet kan om te voorkomen dat de gezondheidzorg de behandeling van het Corona-virus helemaal niet meer aan kan. Ook namens ons grote waardering voor al die mensen in de zorg die zich enorm hard inzetten om deze strijd te winnen!!

In ieder geval tot 6 april, en gezien de ontwikkelingen waarschijnlijk nog wel langer, wordt er niet gevoetbald en getraind. Afgelopen week heeft het kabinet aangegeven om op dinsdagavond 31 maart meer duidelijkheid te geven over de maatregelen die gelden tot en met 6 april. De KNVB heeft ons aangegeven om op basis van de besluiten van het kabinet van 31 maart ons z.s.m. duidelijkheid te geven over de gevolgen voor de competities. De antwoorden op de vragen hierover kunnen we nu helaas nog niet beantwoorden, maar als hier meer over te melden is zullen we dit hier zeker doen.

Nu er niet gevoetbald kan worden ontstaan er allerlei creatieve initiatieven. Deze worden door de KNVB verzameld op www.knvb.nl/stayathome. Ook heeft de KNVB een website ingericht voor meer informatie over het coronavirus: www.knvb.nl/coronavirus. Op deze site wordt het laatste nieuws verzamelen m.b.t. de gevolgen van het coronavirus voor het voetbal. Dus als er behoefte is aan meer info dan kijk hier eens op.

Omdat de fysieke activiteiten gestaakt zijn en de kantine niet open is, valt er voor ons ook een belangrijke inkomstenbron weg. Het coronavirus zal ons financieel dan ook wel een tikje geven, maar gelukkig zijn we als club financieel gezond en zullen we dit als club samen wel op kunnen vangen.

Het belangrijkste is nu de gezondheid van jullie en jullie naasten. Pas goed op elkaar, volg de adviezen van de overheid op en voor iedereen die te maken heeft met de vervelende gevolgen van het Corona-virus; heel veel kracht en beterschap toegewenst!!

Bestuur v.v. Molenschot

update rondom het Coronavirus, 12 maart 2020

Door de landelijke ontwikelingen rondom het Coronavirus is helaas het besluit genomen om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot 6 april minimaal niet door te laten gaan. Alle wedstrijden die voor de tijd ingepland stonden zijn afgelast. De komende weken zal de KNVB gaan kijken wanneer deze wedstrijden ingehaald kunnen gaan worden.

Daarnaast adviseert de KNVB om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Als bestuur van v.v. Molenschot volgen wij het advies van de KNVB, hetgeen betekent dat de trainingen vanaf vrijdag 13 maart niet meer doorgaan tot nader bericht.

Als er meer nieuws te melden is dan zullen we dit hier doen.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur v.v. Molenschot