Schoonmaker/schoonmaakster gezocht voor de kleedlokalen v.v. Molenschot

Per ingang van het nieuwe voetbalseizoen, oftewel vanaf medio augustus, zijn we als v.v. Molenschot op zoek naar een man/vrouw die het schoonmaken van de kleedlokalen wil invullen. Is dit iets voor jou?!?

De werkzaamheden betreffen het wekelijks schoonmaken van de vier kleedlokalen en het scheidsrechterslokaal gedurende het voetbalseizoen (ca. 40 weken per jaar). De werkzaamheden beslaan ongeveer 3 a 4 uur per week en kunnen zeer flexibel uitgevoerd worden, wanneer het u uitkomt. Er staat een passende vergoeding tegenover en het is ook mogelijk om het schoonmaken met z’n tweeën te doen.

Als je interesse hebt of meer informatie wilt hebben over de werkzaamheden, de flexibiliteit of de bijbehorende vergoeding, neem dan contact op via email info@vvmolenschot.nl of per telefoon 06-27136598.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn, maar wel een suggesties voor ons hebben, dan houden we ons aanbevolen.

 

Bestuur v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

dinsdag 11 augustus
1e training nieuwe seizoen senioren
19.30 uur sportpark ;t Hoogeind

zaterdag 22 augustus
klusjesdag
10.15 uur sportpark 't Hoogeind

zondag 23 augustus
golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot
10.30 uur sportpark 't Hoogeind

eind augustus
start nieuwe seizoen jeugd