Schoonmaker/schoonmaakster gezocht voor de kleedlokalen v.v. Molenschot

Per ingang van het nieuwe voetbalseizoen, oftewel vanaf medio augustus, zijn we als v.v. Molenschot op zoek naar een man/vrouw die het schoonmaken van de kleedlokalen wil invullen. Is dit iets voor jou?!?

De werkzaamheden betreffen het wekelijks schoonmaken van de vier kleedlokalen en het scheidsrechterslokaal gedurende het voetbalseizoen (ca. 40 weken per jaar). De werkzaamheden beslaan ongeveer 3 a 4 uur per week en kunnen zeer flexibel uitgevoerd worden, wanneer het u uitkomt. Er staat een passende vergoeding tegenover en het is ook mogelijk om het schoonmaken met z’n tweeën te doen.

Als je interesse hebt of meer informatie wilt hebben over de werkzaamheden, de flexibiliteit of de bijbehorende vergoeding, neem dan contact op via email info@vvmolenschot.nl of per telefoon 06-27136598.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn, maar wel een suggesties voor ons hebben, dan houden we ons aanbevolen.

Bestuur v.v. Molenschot