competitie- en bekerindeling Molenschot 1 bekend!!!

Door de KNVB is de indeling van de competitie voor Molenschot 1 bekend gemaakt. Even zag het er naar uit dat we een paar verre reizen richting Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen voorgeschoteld zouden krijgen, maar door een aanpassing in de competities in Zeeland vertoond de indeling grote overeenkomsten met het afgelopen seizoen.

De nummers 1, 2 en 3 van de vorige competitie hebben we “uitgezwaaid”. Achtmaal en Gloria UC zijn gepromoveerd naar de 4e klasse en voor The White Boys is helaas het doek definitief gevallen.

Hiervoor in de plaats zijn HSC’28, Lepelstraatse Boys en De Schutters gekomen

De clubs waar Molenschot 1 tegen gaat strijden in de competitie op een rijtje zijn:

Advendo                     Breda

FC Drunen                 Drunen

DVVC                         Dongen

HSC’28                      Heerle

Lepelstraatse Boys    Lepelstraat

Neerlandia'31             Dorst

OVV’67                      Oosteind

De Schutters              Stampersgat

SSW                           Dordrecht

SVG                           Tilburg

TPO                            Moerdijk

TVC Breda                 Breda

Toen de competitie vorig seizoen abrupt werd afgebroken stond Molenschot 1 op een mooie 5e plaats. Brian Piris zal samen met zijn technische staf en de spelers de stijgende lijn door willen trekken en mee willen gaan doen om de bovenste plaatsen, maar daarvoor kunnen ze de steun van de Molenschotse supporters weer goed gebruiken!!! Komt dat dus zien op ons sportpark ’t Hoogeind!!

Ook de indeling voor de bekercompetitie is ondertussen bekend gemaakt. De tegenstanders voor Molenschot 1 in de eerste ronde van de beker zijn:

Groen Wit                     Breda

PCP                              Breda

Neerlandia'31               Dorst

De indeling voor Molenschot 2 en ons nieuwe damesteam wordt pas op een later moment bekent gemaakt, evenals de indelingen voor onze jeugdteams.

Houdt daarvoor onze website in de gaten voor het laatste nieuws