kantine v.v. Molenschot vanaf 11 augustus weer Corona-proof open!

Vanaf 11 augustus gaat de kantine van v.v. Molenschot weer open. Wel moeten en willen we ons zo goed mogelijk aan de Corona-regels houden voor de gezondheid van onze leden en de naasten van onze leden. Onderstaand de belangrijkste regels die vanaf 11 augustus gelden in onze kantine:

-  in de kantine is maar plaats is voor 25 personen om de onderlinge afstand van 1,5 meter in acht te kunnen nemen.

-  het is verplicht om in de kantine te zitten op een stoel of barkruk. Het is niet toegestaan om te blijven staan.

-  bij binnenkomst en na het toiletbezoek is er de mogelijkheden om de handen extra te ontsmetten

-  in de kantine is een ingaande en uitgaande route aangegeven om te voorkomen dat bezoekers elkaar te veel passeren

-  aan de bar zijn twee plaatsen aangeduid om te kunnen bestellen, gebruik deze plaatsen om eten en drinken te bestellen

-  als er een rij ontstaat bij het bestelpunt, houdt dan 1,5 meter afstand van de degene voor u

-  bij voorkeur wordt gevraagd contactloos of per pin te betalen

-  er wordt extra toezicht gehouden op de hygiene op de toiletten. De toiletten worden indien nodig extra gereinigd. Het verzoek om na het toiletbezoek de wc-bril en de drukknop af te doen met de daarvoor liggende hygiene-doekjes. De doekjes graag deponeren in de daarvoor bestemde vuilnisbakken

-  op het terras vragen we ook iedereen om te gaan zitten op de stoelen en banken

-  tijdens de wedstrijden is het toegestaan om langs de kant te staan, houdt daarbij wel de 1,5 meter afstand aan tussen u en niet-gezinsleden

En de belangrijkste regel is natuurlijk:

-  heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis en laat je testen!!!

Samen zijn we er verantwoordelijk voor om  er voor te zorgen dat we zorgen voor ieders gezondheid, wij vragen onze leden en bezoekers dan ook vriendelijk doch dringend zich te houden aan de bovenstaande regels.

Voor meer informatie over de algemeen geldende Corona-regels in Nederland, kijk op de website van het RIVM