Rabo ClubSupport: Rabobank-leden stem op v.v. Molenschot!!!

De Rabobank wil graag de leefbaarheid en het verenigingsleven steunen en daarom geven zij als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst aan verenigingen door het hele land, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken, zoals de Rabobank dit zelf omschrijft. Deze actie van de Rabobank, Rabo ClubSupport genaamd, kan de verenigingen een mooie extra bijdrage opleveren en dat hebben we de voorgaande jaren ook zeker ervaren. Ook dit jaar zijn we door de Rabobank Tilburg en omstreken uitgekozen om weer mee te doen met de Rabo ClubSupport!!! Ons doel is dit jaar een extra bijdrage aan het jeugdkamp, wat helaas het afgelopen jaar vanwege Corona niet door kon gaan voor onze jeugdleden.

Om weer een mooi geldbedrag te krijgen van de Rabobank moeten we zo veel mogelijk stemmen krijgen van de leden van de Rabobank. Hoe gaat het precies in zijn werk? Als je lid bent van de Rabobank Tilburg en omstreken dan mag je tussen 5 en 25 oktober vijf stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. Je mag maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging. Wij hopen natuurlijk dat je ons twee stemmen wilt geven. Als je ons in de lijst zoekt met deelnemende verenigingen, zoek dan op "vv Molenschot".

Vervolgens heb je nog drie stemmen over. De andere Molenschotse clubs die mee doen (Stichting Dorpsbelang, TV Molenschot en de SVM) zouden graag uw stem(men) ontvangen want hoe meer stemmen er gescoord worden hoe hoger de bijdrage wordt.

Rabobank-leden: stem tussen 5 en 25 oktober op v.v Molenschot, wij als bestuur en in het bijzonder onze jeugdleden zijn u dan enorm dankbaar!!