Dankjewel Sinterklaas!!!!

Normaal gesproken mogen we Sinterklaas met zijn Pieten altijd verwelkomen in onze kantine om er een gezellig samenzijn van te maken, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Gelukkig had Sinterklaas het bestuur laten weten dat hij wel graag de jeugdspelers van Molenschot JO8 en JO10 een mooi cadeautje wilde overhandigen, want wat hebben ze zich weer goed ingezet dit jaar. Ook de jeugdleiders en jeugdtrainers wilde de Sint graag verwenen met een lekker cadeautje, dus zo kwam het dat Monique van Oosterwijk als wegwijspiet samen met Piet Yvonne in de auto stapte om langs alle kinderen van Molenschot JO8 en JO10 te rijden. Om te beginnen even naar Dorst om daar onze goede oude vriend iets lekkers te geven, vervolgens terug naar Molenschot. Via de Goorbergseweg via, via naar uiteindelijk de Rimpelaar. Overal waar Piet Yvonne kwam glunderde de oogjes van de kinderen. Ze kregen allemaal een mooi spelletje van Sinterklaas. Hierbij willen we Sinterklaas en zijn Pieten van harte bedanken voor de mooie cadeau's!! En hopelijk kunnen we elkaar volgens jaar weer in levende lijven treffen. Dankjewel Sinterklaasje!!!