Dankjewel Sinterklaas!!!!

Normaal gesproken mogen we Sinterklaas met zijn Pieten altijd verwelkomen in onze kantine om er een gezellig samenzijn van te maken, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Gelukkig had Sinterklaas het bestuur laten weten dat hij wel graag de jeugdspelers van Molenschot JO8 en JO10 een mooi cadeautje wilde overhandigen, want wat hebben ze zich weer goed ingezet dit jaar. Ook de jeugdleiders en jeugdtrainers wilde de Sint graag verwenen met een lekker cadeautje, dus zo kwam het dat Monique van Oosterwijk als wegwijspiet samen met Piet Yvonne in de auto stapte om langs alle kinderen van Molenschot JO8 en JO10 te rijden. Om te beginnen even naar Dorst om daar onze goede oude vriend iets lekkers te geven, vervolgens terug naar Molenschot. Via de Goorbergseweg via, via naar uiteindelijk de Rimpelaar. Overal waar Piet Yvonne kwam glunderde de oogjes van de kinderen. Ze kregen allemaal een mooi spelletje van Sinterklaas. Hierbij willen we Sinterklaas en zijn Pieten van harte bedanken voor de mooie cadeau's!! En hopelijk kunnen we elkaar volgens jaar weer in levende lijven treffen. Dankjewel Sinterklaasje!!!

   

  

   

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
TEAM BATTLE SENIOREN!!!

Wie is het sterkste, slimste, creatiefste team van v.v. Molenschot??
Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan.

De eerste teambattle, de BIERESTAFETTE, is glansrijk gewonnnen door Molenschot 1, voor Molenschot 2 en de vrouwen sluiten de rij. Dus dit is de tussenstand van de TEAM BATTLE:

1. Molenschot 1 5 punten
2. Molenschot 2 2 punten
3. Molenschot VR1 0 punten

Omdat er geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden en omdat de teams onderling wel kunnen zien hoe ze het doen is de TEAM BATLE uitgesteld totdat we weer bij elkaar wedstrijden kunnen gaan kijken.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

Zondag 11 april organiseren we voor onze eigen voetballers wel
Ut Molenschots Miniveldtoernooi
aanvang 11.00 uur, geen publiek toegestaan