AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. Om te voldoen aan de nieuwe AVG is de volgende privacy verklaring van v.v. Molenschot vanaf heden van toepassing.

Privacyverklaring v.v. Molenschot

Voor vragen en opmerkingen op deze privacyverklaring kunt u contact opnemen met de secretaris of via email info@vvmolenschot.nl. De contactgegevens van de secretaris zijn hier te vinden.