CORONA-protocol v.v. Molenschot

Ook bij v.v. Molenschot hebben we extra maatregelen genomen om invulling te geven aan de Corona-maatregelen. Op deze pagina zijn de belangrijkste regels te lezen die gelden op ons sportpark.

Het allerbelangrijkst:

-        heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis en laat je testen!!

Rondom de wedstrijden bij v.v. Molenschot gelden de volgende regels:

Toeschouwers:

*  het maximaal aantal toeschouwers binnen de poorten van ons sportcomplex is 250 personen. Als je ziet dat het drukker is, ga dan weg.

*  houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

*  volg de aanwijzingen en regels qua signalering en borden op.

*  houd je aan de aangegeven looproutes.

Kleedkamers:

*  wij streven er na om elk seniorenteam (inclusief de veteranen) dat bij ons komt voetballen gebruik te laten maken van 2 kleedkamers per team.

*  de kleedkamers kunnen gebruikt worden om voor de wedstrijd om te kleden en na de wedstrijd te douchen.

*  tijdens de wedstrijd zullen de kleedkamers door andere seniorenteams gebruikt worden, daarom vragen we om alle kleren in de tassen te doen en de tassen in de voorruimte van de kleedkamers tijdens de wedstrijd neer te zetten.

*  tijdens de rust kunnen de teams niet terecht in de kleedkamer, ze kunnen op het veld blijven of bij slecht weer onder het afdak rusten. In de rust zal gezorgd worden voor thee.

*  voor de jeugdteams die bij ons komen voetballen is één kleedkamer per team beschikbaar, zij kunnen hun kleding en tassen gewoon in de kleedkamers laten staan tijdens de wedstijden

Kantine:

*  er is een aparte ingang van de kantine en een aparte uitgang van de kantine

*  volg in de kantine zo veel mogelijk de aangegeven looproute

*  als je alleen iets wilt bestellen kun je dat doen op de aangegeven plaats. Je wordt verzocht de kantine daarna meteen te verlaten.

*  indien je voor een toiletbezoek komt volg je de looproute. Daarna verlaat je de kantine weer volgens de aangegeven looproute.

*  indien je in de kantine wilt blijven kan dat als er nog zitplaatsen beschikbaar zijn. LET OP, er zijn maar een zeer beperkt aantal zitplaatsen, namelijk maximaal 25 zitplaatsen. Als alle stoelen bezet zijn dan dien je de kantine weer te verlaten.

*  niemand mag in de kantine gaan staan tenzij hij / zij alleen een drankje komt halen en meteen weer vertrekt.

*  zowel eten als drinken kan aan de bar besteld worden, daarna dienen de aanwijzingen van het kantinepersoneel opgevolgd te worden

Bestuurskamer:

*  de bestuurskamer is beperkt open en maximaal geschikt voor 8 personen voor de ontvangst van externe scheidsrechters en begeleiders van tegenstanders.

We vragen alle bezoekers van ons sportpark, zowel de toeschouwers als de voetballer/voetbalsters om hun gezond verstand te gebruiken en zich zo veel mogelijk aan de bovenstaande regels te houden. Alleen dan houden we het virus onder controle en nemen we onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van jezelf en vooral ook die van je medemens!!

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot