Molenschot JO18-1

Elftalsponsor: Loodgietersbedrijf Peeters

Hieronder vindt u het programma en de uitslagen van Molenschot JO18-1:

Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan.

De eerste teambattle, de BIERESTAFETTE, is glansrijk gewonnnen door Molenschot 1, voor Molenschot 2 en de vrouwen sluiten de rij. Dus dit is de tussenstand van de TEAM BATTLE:

1. Molenschot 1 5 punten
2. Molenschot 2 2 punten
3. Molenschot VR1 0 punten

Omdat er geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden en omdat de teams onderling wel kunnen zien hoe ze het doen is de TEAM BATLE uitgesteld totdat we weer bij elkaar wedstrijden kunnen gaan kijken.

Vanwege de noodzakelijke sluiting van de kantine gaan de volgende activiteiten niet door:

jaarvergadering supportersclub v.v. Molenschot
aansluitend 1e kaartavond van het nieuwe seizoen

Er zal een andere datum gepland worden voor deze activiteiten.