Molenschot JO8-1

Elftalsponsor: Kids Wonderland

Hier vindt u het programma van Molenschot JO08-1. Uitslagen worden door de KNVB niet bijgehouden voor deze leeftijdscategorie.

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:

onder voorbehoud zaterdag 20 juni
VRIJWILLIGERSAVOND V.V. MOLENSCHOT