Spelersraad VV Molenschot

Vanaf 1 november 2011 heeft v.v. Molenschot zijn eigen spelersraad bij de senioren. Op deze site vind je de nodige informatie over de spelersraad, zoals: Wat is het doel van de spelersraad, wie zitten er in de spelersraad, hoe kan ik agendapunten inbrengen bij de spelersraad?

doel van de spelersraad?

De spelersraad vormt een de verbinding tussen de spelers en het hoofdbestuur, maar ook tussen spelers en trainers of spelers en begeleiding mocht dat nodig zijn. Dit om de spelers meer inspraak te bieden bij bepaalde onderwerpen en hun kennis en ervaring mee te nemen bij de besluitvorming door het hoofdbestuur.

Het hoofdbestuur kan in bepaalde gevallen de spelersraad om advies vragen, maar de spelersraad kan ook op eigen initiatief advies geven, wanneer dat vanuit de spelersgroep wenselijk wordt geacht. De definitieve besluitvorming blijft echter bij het hoofdbestuur liggen. De spelersraad houdt rekening met het beleidsplan en clubbelangen.

wie zitten er in de spelersraad?

Op dit moment bestaat de spelersraad uit:

- Lex Boemaars, namens Molenschot 1

- Niels de Bakkernamens Molenschot 2

- Jody Twijsel, namens Molenschot 3

- Edwin Kerremans, namens Veteranen Molenschot

werkwijze spelersraad

De spelersraad vergadert minimaal drie keer per jaar (september, januari en mei) met afgevaardigden van het hoofdbestuur. Tijdens deze vergaderingen kunnen er zowel door het hoofdbestuur als door de spelersraad agendapunten ingebracht worden. Dus heb je als spelers een onderwerp dat je bespreekbaar wil maken neem dan contact op met je teamvertegenwoordiger. Incidenteel kunnen andere spelers van het team aanschuiven in de spelersraadbijeenkomst, maar in basis vertegenwoordigd de afgevaardigde het gehele elftal.

De eerstvolgende vergadering van de spelersraad is te vinden in de agenda op de homepage.