Veteranen

Elftalsponsor:

Van Laerhoven Stucadoors

RFC uit Raamsdonksveer zal dit jaar de organisatie op zich nemen voor de veteranencompetitie. Het programma, de uitslagen en natuurlijk ook de standen zijn via de site van RFC netjes in te zien:

Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan.

De eerste teambattle, de BIERESTAFETTE, is glansrijk gewonnnen door Molenschot 1, voor Molenschot 2 en de vrouwen sluiten de rij. Dus dit is de tussenstand van de TEAM BATTLE:

1. Molenschot 1 5 punten
2. Molenschot 2 2 punten
3. Molenschot VR1 0 punten

Omdat er geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden en omdat de teams onderling wel kunnen zien hoe ze het doen is de TEAM BATLE uitgesteld totdat we weer bij elkaar wedstrijden kunnen gaan kijken.

Zondag 11 april organiseren we voor onze eigen voetballers wel
Ut Molenschots Miniveldtoernooi