WIN-WIN

Deze pagina draait om winst. De eerste WIN staat voor onze leden, supporters en verder iedereen die onze club een warm hart toedraagt. De tweede WIN staat voor onze club zelf. Deze pagina bevat een overzicht van acties die voordelen opleveren voor jou én voor onze club. WIN-WIN dus! Mocht je bekend zijn met voordeelacties die niet op deze pagina staan vermeld dan stuur een mail naar info@vvmolenschot.nl en de actie wordt toegevoegd.

Speel Toto en steun onze club!

Voorspel de voetbalwedstrijden bij Toto en win!

Ook onze club wint, want 10% van je inleg gaat direct naar de clubkas. Daarnaast ontvangen we éénmalig € 4,50 als je een Toto account aanmaakt. Meld je daarom hier gratis snel aan en vermeld dat je de v.v. Molenschot wilt steunen!