VV Molenschot

CORONA-protocol v.v. Molenschot

Protocol

Ook bij v.v. Molenschot hebben we extra maatregelen genomen om invulling te geven aan de Corona-maatregelen.

Op deze pagina zijn de belangrijkste regels te lezen die gelden op ons sportpark.

Het allerbelangrijkst:

Heb je als voetballer, trainer of leider gezondheidsklachten, blijf dan thuis en laat je testen!!

Publiek

Vanaf 13 november is helaas geen pubkliek meer welkom bij de wedstrijden. Begeleiders, vrijwilligers die een functie hebben rondom de wedstrijden en rijouders zijn wel toegestaan om de wedstrijd langs de lijn te volgen, maar andere toeschouwers zijn helaas niet toegestaan.

Kantine

De kantine moet helaas nog even gesloten blijven. Hopelijk kunnen we binnenkort ook weer onze deuren van de kantine openen.

Kleedkamers

De kleedkamers kunnen gebruikt worden om voor de wedstrijd en trainingen om te kleden en na de wedstrijd en training te douchen. In basis is er minimaal 1 kleedkamer per team beschikbaar.

Bestuurskamer

De bestuurskamer is beperkt open en kan alleen gebruikt worden voor de ontvangst van begeleiders van de tegenstanders en scheidsrechters. Het maximaal aantal personen toegestaan in de bestuurskamer is 8 personen.

We vragen alle voetballers en voetbalsters om hun gezond verstand te gebruiken en zich zo veel mogelijk aan de bovenstaande regels te houden.

Kijk voor vragen over voetballen en Corona ook eens bij Veelgestelde vragen over het Coronavirus en voetbal van de KNVB.

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot