VV Molenschot

CORONA-protocol v.v. Molenschot

Ook bij v.v. Molenschot hebben we extra maatregelen genomen om invulling te geven aan de Corona-maatregelen.

Op deze pagina zijn de belangrijkste regels te lezen die gelden op ons sportpark.

Het allerbelangrijkst:

Heb je als voetballer, trainer of leider gezondheidsklachten, blijf dan thuis en laat je testen!!

Rondom de wedstrijden bij v.v. Molenschot gelden de volgende regels:

Kantine:
Per 29 september 2020 is de kantine gesloten

Toeschouwers:
Per 29 september 2020 zijn toeschouwers niet toegestaan tijdens de wedstrijden van v.v. Molenschot*.

*) Ouders die bij jeugdwedstrijden zorgen voor het vervoer, behoren tot de begeleiding en mogen de wedstrijden wel bekijken. Bij v.v. Molenschot hanteren we een maximale begeleiding per team van:

- JO8: 6 tegen 6, maximaal 3 begeleiders (ouders + leiders)
- JO10: 6 tegen 6, maximaal 3 begeleiders (ouders + leiders)
- JO11: 8 tegen 8, maximaal 4 begeleiders (ouders + leiders)
- JO18: 11 tegen 11, maximaal 5 begeleiders (ouders + leiders)

Kleedkamers:

• Wij streven ernaar om elk seniorenteam (inclusief de veteranen) dat bij ons komt voetballen, gebruik te laten maken van 2 kleedkamers per team.

• De kleedkamers kunnen gebruikt worden om voor de wedstrijd om te kleden en na de wedstrijd te douchen.

• Tijdens de wedstrijd zullen de kleedkamers door andere seniorenteams gebruikt worden, daarom vragen we om alle kleren in de tassen te doen en de tassen in de voorruimte van de kleedkamers tijdens de wedstrijd neer te zetten.

• Tijdens de rust kunnen de teams niet terecht in de kleedkamer, ze kunnen op het veld blijven of bij slecht weer onder het afdak rusten. In de rust zal gezorgd worden voor wat te drinken.

• Voor de jeugdteams die bij ons komen voetballen is één kleedkamer per team beschikbaar, zij kunnen hun kleding en tassen gewoon in de kleedkamers laten staan tijdens de wedstijden.

Bestuurskamer:
De bestuurskamer is beperkt open en kan alleen gebruikt worden voor de ontvangst van begeleiders van de tegenstanders en scheidsrechters. Het maximaal aantal personen toegestaan in de bestuurskamer is 8 personen. De bestuurskamer is toegankelijk via de zijdeur en niet toegankelijk vanuit de kantine.

We vragen alle voetballers en voetbalsters om hun gezond verstand te gebruiken en zich zo veel mogelijk aan de bovenstaande regels te houden. Alleen dan houden we het virus onder controle en nemen we onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van jezelf en vooral ook die van je medemens!!

Kijk voor vragen over voetballen en Corona ook eens bij Veelgestelde vragen over het Coronavirus en voetbal van de KNVB.

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot