VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

09 september 2023

zondag 17 september de bekerkraker: MOLENSCHOT 1 TEGEN RIJEN 1!!!

Aankomende zondag 17 september is het zover, de KLEINE DERBY! De KNVB heeft in de bekercompetitie namelijk Molenschot 1 en Rijen 1 aan elkaar gekoppeld. Aankomende zondag 17 september ontvangt Molenschot grote broer Rijen in deze bekerkraker.

Daar waar bij de grote derby tussen Rijen en Gilze er altijd de nodige hoogspanning op de wedstrijd staat, gaan we er aankomende zondag een mooi, gezellig voetbalfeest van maken. Het hoofdveld van v.v. Molenschot is in de zomer volledig gerenoveerd dus een mooi nieuw veld voor een lekkere pot voetbal. Molenschot zal er alles aan doen om het Rijen zo lastig mogelijk te maken. Gezien de verschil in klasse waarin beide teams uitkomen is Rijen de favoriet. De statistieken spreken echter in niemands voordeel, want we kunnen ons niet heugen dat Rijen en Molenschot in een onderlinge officiële wedstrijd tegen elkaar gespeeld hebben. Wie gaat er met de overwinning vandoor?!?

Na afloop zal DJ d’n Dolk er nog een gezellige derde helft van maken. Dus zondag 17 september op het vernieuwde sportpark ’t Hoogeind, de KLEINE DERBY oftewel de bekerkraker: Molenschot 1 – Rijen 1, aftrap 14.30 uur. Hopelijk zijn er veel Molenschotse supporters die ons team aan gaan moedigen in deze wedstrijd tegen De Rije!!

Meer nieuwsberichten