VV Molenschot

Mis niets!

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

22 juni 2022

v.v. Molenschot zoekt voor aankomend seizoen trainer/coach 2e elftal

Omdat ons hoogste jeugdteam JO19 volledig doorstroomt naar de senioren zijn we voor het aankomende seizoen op zoek naar een trainer/coach voor het 2e elftal. Het tweede elftal zal gaan bestaan uit een deel van dit jeugdteam aangevuld met wat meer ervaren spelers. Als v.v. Molenschot zijn we op zoek naar een enthousiaste en fanatieke trainer/coach die het leuk vindt om deze voetballers verder te ontwikkelen tijdens de trainingen en te begeleiden tijdens de wedstrijden.

v.v. Molenschot is een kleine en gezellige dorpsclub waar de spelers elkaar goed kennen en waar je in een relatief rustige omgeving kunt bouwen aan een mooi team. Op dit moment hebben we een zeer talentvolle lichting voetballers bij zowel het eerste elftal (dit jaar 2e geëindigd in de 5e klasse) als in de JO19. We hebben daarom de reële ambitie om met ons eerste elftal promotie van de 5e naar de 4e klasse te gaan bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om extra te investeren in ons tweede elftal. Ben jij op zoek naar een jonge leergierige groep om samen plezier en prestatie met elkaar te combineren, neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerde kunnen contact opnemen met Marcel van Ham, voorzitter van de technische commissie, via 06-52364212 of door het sturen van een email naar TC@vvmolenschot.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot