VV Molenschot

Mis niets!

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

13 juni 2022

Inhaalwedstrijd tegen Oosterhout wordt door Molenschotse vrouwen ruim gewonnen!!

Molenschot VR1 moest de wedstrijd tegen Oosterhout VR1 op aangeven van Raamdonk alsnog spelen. Voor zowel Oosterhout als Molenschot was deze wedstrijd niet meer nodig geweest maar de wedstrijd moest dus als nog gespeeld worden om te bepalen wie de kampioen werd. Nou Molenschot VR1 won met 10-0 waardoor het overduidelijk is dat er maar 1 kampioen is en dat is Molenschot VR1!!!!

Molenschot 1 maakt het Irene nog knap lastig maar weet helaas geen promotie af te dwingen, het blijft bij een 2-1 overwinning.

v.v. Molenschot kijkt terug op een gewelidg seizoen met een tweede plaats voor M1 en M2 en het kampioenschap van VR1!!!!

Volgende seizoen gaat Molenschot 1 opnieuw voor het kampioenschap!!