VV Molenschot

Mis niets!

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

18 mei 2022

Molenschot 1 weet in resterende 5 minuten tegen OVV'67 nog 2x te scoren!!

Wedstrijd tegen OVV'67 eindigt in 2-6!! Molenschot VR1 wint door de weekse wedstrijd met 0-11 en is nog steeds in de race voor het kampioenschap!!!

Molenschot 1 scoort nog 2 keer en stapt na 5 minuten met 2-6 overwinning van het veld.

Molenschot VR1 wint met 0-11 van HZ'75/VCW en is nog twee wedstrijden verwijderd van een mogelijk kampioenschap!!

Molenschot JO12 wint spannende wedstrijd tegen Bavel JO12 op karakter: 2-1!!

De dubbel Molenschot - Gilze bij de jeugd redelijk in evenwicht, maar Molenschot wint op doelpunten! Bij de jeugd speelde JO9 en JO10 beide tegen Gilze. JO9 begon vanmorgen uit bij Gilze en won met 6-8. Anderhalf uur later trapte JO10 in Molenschot af tegen Gilze JO10 en dat eindigde in een nipte overwinning voor Gilze 2-3. Totaal dus een 10-9 overwinning voor Molenschot ;-). De verdere hoogtepunten van een geweldig weekend voor v.v. Molenschot: