VV Molenschot

Activiteiten/Acties

Topschutters competitie
De competities zijn helaas al naar een aantal speelronden stilgelegd. Daardoor stokt ook deze topscoorderslijst. Kijk via de onderstaande link maar eens rustig naar de huidige stand waarbij Sam van Laerhoven aan kop gaat met al 8 doelpunten!! ! Klik hier voor de volledige tussenstand.

Team battle senioren
Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan.

De eerste teambattle, de BIERESTAFETTE, is glansrijk gewonnnen door Molenschot 1, voor Molenschot 2 en de vrouwen sluiten de rij. Dus dit is de tussenstand van de TEAM BATTLE:

1. Molenschot 1 5 punten
2. Molenschot 2 2 punten
3. Molenschot VR1 0 punten

Omdat er geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden en omdat de teams onderling wel kunnen zien hoe ze het doen, is de TEAM BATTLE uitgesteld totdat we weer bij elkaar wedstrijden kunnen gaan kijken.

WIN-WIN
Bij WIN-WIN draait het om de winst. De eerste WIN staat voor onze leden, supporters en verder iedereen die onze club een warm hart toedraagt. De tweede WIN staat voor onze club zelf. Deze pagina bevat een overzicht van acties die voordelen opleveren voor jou én voor onze club. WIN-WIN dus! Mocht je bekend zijn met voordeelacties die niet op deze pagina staan vermeld dan stuur een mail naar info@vvmolenschot.nl en de actie wordt toegevoegd.