VV Molenschot

Topschutters

Jill Verhoeven voor de derde keer op rij topschutter van v.v. Molenschot

Alle wedstrijden in het seizoen 2023-2024 zijn gespeeld. Er is weer flink gescoord door de Molenschotse teams. Bij de senioren (mannen, vrouwen en veteranen) wordt op de website van v.v. Molenschot de goalgetters-lijst bijgehouden. Aan het einde van het seizoen kunnen we de eindstand publiceren. Voor de derde keer op rij is het JILL VERHOEVEN die de meeste goals gescoord heeft. Vorig jaar kwam ze tot 50 doelpunten en nu is weer tot bijna 50 doelpunten gekomen, namelijk 48x wist ze een doelpunt te maken!! Op de tweede plaats eindigt Tess Roelen die ook een geweldig seizoen kende met maar liefst 38 doelpunten. De derde plaats is voor Dennis Wirken met in totaal 22 doelpunten. Bijna de helft van dit aantal doelpunten wist Dennis te scoren tegen v.v. Gilze. In de wedstrijd op 8 oktober wist Dennis maar liefst 9x in één wedstrijd te scoren. Ook nummer 4 is zeker een vermelding waard, want het was Nick van Oosterwijk die maar liefst 16x wist te scoren in de 4e klasse. De 5e plaats is voor Thijs Oomen met 14 doelpunten.

Klik hier om de overige doelpuntenmakers van dit seizoen rustig te bekijken!!