VV Molenschot

Topschutters

Topschutters competitie

De ontknoping nadert!! Nog twee wedstrijden te gaan voor M1, M2 en VR1 en dan zit de competitie er op. De top drie scoort er weer flink op los. Op dit moment heeft Sam van Laerhoven 37 doelpunten gemaakt maar Jill Verhoeven zit hem met 35 doelpunten op de hielen. Beide scoorden in hun laatste wedstrijd 4x. Tess Roelen maakt ook nog kans om topschutter van v.v. Molenschot te worden met haar 28 gescoorde doelpunten. Sowieso werd er weer flink gescoord, 11 doelpunten voor VR1, 8 doelpunten voor M2 en 6 doelpunten in twee wedstrijden voor M1.

Als nieuwkomers verwelkomen we de aanvoerder van Molenschot 1 Lex Boemaars met eindelijk weer eens een doelpunt. Jay Erkeland weet als keeper van Molenschot 2 ook een penalty te verzilveren en ook hem verwelkomen we nog in de lijst. Totaal naderen we de 300 doelpunten voor v.v. Molenschot. Een ongekend hoog aantal!!

Klik hier voor de volledige tussenstand in de Topschutters competitie!!