VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

23 juni 2022

Winnaars/winnaressen interne periode van v.v. Molenschot bekend!!!

In de tweede seizoenshelft draait het voor de jeugd en de senioren niet alleen om zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie maar in de tweede seizoenshelft is er nog meer om voor te voetballen, namelijk de interne periode van v.v. Molenschot. Nu de competities er op zitten zijn de winnaars van de interne periode bekend!!

Bij de senioren zijn het uiteindelijk de vrouwen die de mannen de loef afsteken. Lang was het heel erg spannend maar uiteindelijk zijn het toch Molenschot VR1 die gemiddeld de meeste punten bij elkaar gespeeld hebben in de tweede seizoenshelft. Zij zijn daarom de winnaressen van de interne periode bij de senioren!! De tweede plaats is voor Molenschot 1 die er heel dicht bij zat, de derde plaats gaat naar Molenschot 2 en de veteranen sluiten de rij.

Bij de jeugd was het net zo spannend als bij de senioren, sterker nog daar werd echt in de laatste wedstrijden het verschil gemaakt. Door de nederlaag van Molenschot JO12 in Alphen bij Viola en een eigen overwinning tegen Jeka ging Molenschot JO19 alsnog over Molenschot JO12 heen in de laatste speelronde, waardoor zij als hoogste jeugdteam de interne periode bij de jeugd pakte!! Als knappe derde eindigde Molenschot JO7, dus dat belooft nog wat voor de toekomst. Molenschot JO9 en Molenschot JO10 eindigde als 4e en 5e.  

Molenschot VR1 en Molenschot JO19 van harte gefeliciteerd met julie overwinning in de interne periode!!

Klik hier voor de eindstand in de interne periode.

Meer nieuwsberichten