VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

01 mei 2022

OUD NAC komt zaterdag 4 juni naar Molenschot!!

Jawel, wat al een tijdje in het vat zit gaat dan echt gebeuren op zaterdag 4 juni!! OUD NAC komt dan namelijk naar Molenschot. Door RB-Media uit Breda zijn we een tijdje geleden al benaderd of wij gastheer willen zijn voor een wedstrijd van OUD NAC. Ja natuurlijk willen we dat, want wat is het gaaf om de oud profvoetballers live te zien voetballen op ons eigen sportpark!!

Op zaterdag 4 juni zal om 15.00 uur afgetrapt worden voor deze unieke wedstrijd. OUD NAC zal het dan op gaan nemen tegen een selectie van v.v. Molenschot en RB-media spelers. Wie er voor deze wedstrijd geselecteerd gaan worden, daar wordt nog druk over nagedacht maar dat het een bijzondere wedstrijd gaat worden staat vast.

In de wandelgangen wordt namelijk ook gefluisterd dat Annie van Hooijdonk, al meer dan 40 jaar de vaste stadionspreekster van NAC Breda haar stemgeluid zal laten schallen tijdens de wedstrijd. Om de  wedstrijd in goede banen te leiden hebben we een toparbiter aan kunnen stellen. Dick Jol zal naar Molenschot afreizen om als scheidsrechter deze wedstrijd te gaan leiden. Kortom in alle opzichten wordt het een hele bijzondere wedstrijd die je niet mag missen op zaterdagmiddag 4 juni op sportpark ‘t Hoogeind!!

Dankzij RB-media kunnen we de entreekosten voor deze wedstrijd heel laag houden zodat iedereen kan genieten van deze wedstrijd. Een entreekaartje kost namelijk maar € 5,- en daar krijg je ook nog een gratis consumptie voor. De entreekaarten zijn vanaf nu te verkrijgen in de kantine van v.v. Molenschot. Ook is het mogelijk om op de dag zelf aan de poort een kaartje te kopen.

Natuurlijk gaan we er rondom deze wedstrijd en na afloop in de derde helft er een mooi feestje van maken. DJ Servy zal de muziek verzorgen dus dat wordt zeker een mooi feestje. Hij zal Wim Florack onder andere meenemen om nog extra sfeer brengen.

Zet dus in je agenda, zaterdag 4 juni OUD NAC – Molenschot/RB-Media om 15.00 uur sportpark ’t Hoogeind.

Meer nieuwsberichten