Huub Boons ook volgend jaar trainer hoogste jeugdteam v.v. Molenschot!!

De afgelopen weken heeft de technische commissie een aantal gesprekken gevoerd met zowel Huub Boons als met de spelers van Molenschot JO18. Als technische commissie zijn we erg enthousiast over Huub Boons. We zien dat hij probeert het maximale uit de spelers van ons hoogste jeugdelftal te halen. Discipline, een goede organisatie en met verzorgd combinatievoetbal een doelpunt proberen te maken dat zien we duidelijk terug in zijn aanpak. We zien dat veel spelers voetballend flink vooruit gegaan zijn en een aantal kloppen al aan de deur bij ons eerste elftal.

In de gespreken hebben we bij zowel Huub als bij de spelers gemerkt dat dit jaar met de corona een lastig seizoen is, maar dat er zeker een goede basis is voor een mooi nieuw seizoen waarin het team hopelijk wel weer elke week kan gaan strijden voor de punten. Met Huub als trainer zijn we er van overtuigd dat de stijgende lijn doorgetrokken zal worden.

Wij zijn dan ook verheugd te kunnen mededelen dat ook volgend seizoen Huub Boons onze jeugdtrainer is voor het hoogste jeugdelftal. Net als iedereen hopen we dat er snel weer wedstrijden mogelijk zijn en dat iedereen kan komen kijken waar ons hoogste jeugdteam tot in staat is.

Namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot