Lid worden?

Dat kan door contact op te nemen met de secretaris Joppe Leenaars,
tel. 06-27136598 of via email info@vvmolenschot.nl
of door het invullen en versturen van het inschrijfformulier senioren of inschrijfformulier jeugd

Contributie

De contributie voor het seizoen 2018-2019 is vastgesteld op de algemene ledenvergadering gehouden op 6 oktober 2017 en bedraagt voor het seizoen 2018-2019:

-     contributie senioren/veteranen                                                         € 135,- per jaar

-     contributie rustend/steunend lid                                                       €   45,- per jaar

-     contributie 1e jeugdlid                                                                      €   90,- per jaar

-     contributie voor 2e jeugdleden binnen hetzelfde gezin                   €   75,- per jaar

Iedere speler betaald aan het begin van het seizoen zijn/haar contributie. Wanneer een actief lid gedurende het seizoen langdurig geblesseerd is c.q. raakt, kan het lid zelf bij de penningmeester het verzoek indienen om 50% van de contributie terug te krijgen. Dit geldt zowel voor jeugdleden als seniorenleden.

Wat krijg je als lid?
-    sportiviteit
-    gezelligheid
-    verenigingslidmaatschap
-    KNVB-lidmaatschap
-    KNVB-spelerspas

Wat kun je als lid?
-    spelen in competitieverband
-    trainen, minimaal 1x per week
-    deelnemen aan clubactiviteiten
-    ….. en veel meer

Wijzigingen?
Als je gaat verhuizen, een ander telefoonnummer krijgt of wilt afmelden
als lid; geef dit dan tijdig door aan de secretaris.

Dit kan per email via info@vvmolenschot.nl

Lidmaatschap opzeggen
Wanneer een lid zijn lidmaatschap wil opzeggen dan dient dit aan het einde van het seizoen, voor 10 juni, kenbaar gemaakt te worden aan de secretaris.Dit kan per email via info@vvmolenschot.nl .
Indien een speler zich na 10 juni uit wil schrijven dan dient een bedrag van € 15,- betaald te worden.