VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

01 april 2024

supportersclub gaat met de bus naar Right Oh 1- Molenschot 1

op zondag 26 november hadden we bedacht om als supportersclub met de bus naar de wedstrijd Gesta 1 - Molenschot 1 te gaan. Helaas kwam de bus toen niet opdagen. De busorganisatie Dutax-Van Mook vond het heel vervelend dat ze niet op zijn komen dagen vanwege ziekte van de chauffeur die niet goed was doorgegeven en daarom willen ze om het goed te maken gratis een bus laten rijden op zondag 14 april voor de uitwedstrijd tegen Right Oh.

We gaan het dus nog een keer proberen, met een bus vol met supporters Molenschot 1 aanmoedigen in de belangrijke wedstrijd tegen Right Oh1. Omdat Dutax - Van Mook geen kosten rekenen om het goed te maken, kunnen we deze busreis gratis aanbieden.

We vertrekken zondag 14 april om 12.30 uur vanaf ons sportpark in Molenschot aangezien de wedstrijd in Geertruidenberg al om 14.00 uur begint. De bus zal rond 18.00 uur weer terug rijden naar Molenschot zodat we rond 18.30 -18.45 uur weer terug zijn in Molenschot.

Als je mee wilt gaan met de bus om Molenschot 1 aan te moedigen tegen Right Oh1 dan laat het ons weten door een bericht te sturen naar supportersclub@vvmolenschot.nl of door je in te schrijven op de inschrijflijst in de kantine. vol = vol.

Bestuur supportersclub v.v. Molenschot

Meer nieuwsberichten