VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

16 april 2022

Supportersclub v.v. Molenschot organiseert: met de bus naar HSC!!

Nu Molenschot 1 het geweldig doet in de competitie en uitzicht heeft op een, voor v.v. Molenschot, unieke promotie naar de 4e klasse, kunnen ze alle steun van de supporters gebruiken. We hadden als bestuur van de supportersclub al langer het idee om een keer met de bus naar een uitwedstrijd van Molenschot 1 te gaan en nu gaan we dat ook proberen te realiseren. Op zondag 15 mei speelt Molenschot 1 de lastige uitwedstrijd tegen HSC’28 uit Heerle. Heerle ligt tussen Roosendaal en Bergen op Zoom dus een mooi stukje rijden.

Op zondag 15 mei willen we met alle supporters van v.v. Molenschot rond 12.45 uur met de bus vertrekken vanaf ons sportpark. Vervolgens is om 14.30 uur dan de wedstrijd in Heerle. Als we er toch zijn pakken we de derde helft ook meteen mee. Na de thuiswedstrijd tegen HSC’28 aan het begin van het seizoen, hebben we gezien dat HSC’28 ook wel in is voor een mooie derde helft dus dat wordt gezellig. Rond 18.00 uur zal de bus dan weer terug rijden naar Molenschot zodat we rond 19.00 uur weer thuis zijn.


Wie gaat er mee met de bus naar HSC??!

De eigen bijdrage voor de heen- en terugreis bedraagt € 7,- per persoon. Dat kun je op de dag zelf betalen. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar supportersclub@vvmolenschot.nl of door je naam op de deelnemerslijst te schrijven die in de kantine hangt. Opgeven kan tot en met 1 mei.


Wij hopen dat vele supporters mee zullen gaan om Molenschot 1 aan te moedigen op 15 mei uit bij HSC’28 in Heerle.

Graag tot zondag de 15e!!!

 

Namens het bestuur van de supportersclub v.v. Molenschot

Meer nieuwsberichten