VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

08 mei 2024

zondag 19 mei, 1e Pinksterdag, GOLFTOERNOOI supportersclub v.v. Molenschot

Eindelijk kunnen we gewoon weer traditiegetrouw op 1e Pinksterdag het Golftoernooi van de Supportersclub van v.v. Molenschot organiseren.

We moeten al weer 5 jaar terug gaan in de tijd, namelijk op zondag 9 juni 2019 vond voor de laatste keer op 1e Pinksterdag het golftoernooi plaats. In de Coronajaren 2020 en 2021 moesten we uitwijken naar een alternatieve datum en in de jaren 2022 en 2023 was de gemeente druk bezig met het renoveren van de velden, maar nu kan het weer!!

Op 1e Pinksterdag, zondag 19 mei, gaan we dus weer het golftoernooi organiseren. Alle volwassen leden en jeugdleden (vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen) mogen meedoen aan dit golftoernooi.
Zin om weer eens een balletje te slaan?! Dit kan weer op de 5 prachtige golfbanen die vakkundig aangelegd zullen worden. Inschrijven kan tussen 10.45 en 12.00 uur. Deelnemers worden op tijd verwacht, zodat iedereen een aantal rondes kan lopen.
Voor leden van de supportersclub is dit toernooi GRATIS, introducés kunnen ook meedoen, zij betalen € 2,50/persoon of kunnen ter plekke lid worden van de supportersclub.

Aan het eind van de middag zullen de punten opgeteld worden zodat we de echte winnaars bekend kunnen maken. Er wordt in 2 categorieën gespeeld: geoefende met een GVB en amateurs zonder GVB.
Degene die nog nooit meegedaan hebben aan dit golftoernooi worden van harte uitgenodigd om te zien hoe leuk het is om een balletje te slaan op ons sportpark.

Graag tot 1e pinksterdag zondag 19 mei, golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot.

Meer nieuwsberichten