VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

03 augustus 2022

Klusjesdag 2022 op zaterdag 20 augustus, help je dit jaar mee?!

Iedere week zijn onze vrijwilligers, en dan in het bijzonder onze klusploeg, druk in de weer om ons sportpark er netjes uit te laten zien en het resultaat mag er wat ons betreft zeer zeker zijn. Daarnaast is de gemeente nu ook druk bezig met het renoveren van het B-veld en natuurlijk de kleedkamers om er iets moois van te maken. Naast de vele werkzaamheden die wekelijks verricht worden zijn er ook een aantal klusjes die één keer per jaar gedaan moeten worden, zoals het herstellen van de tuinstoelen, de reclameborden schoonmaken, de speeltoestellen en dugouts schoon spuiten en diverse klusjes in de kantine en in het materiaalhok.

Sinds een aantal jaren organiseren we aan het begin van het seizoen een klusjesdag waarbij we op één dag heel veel klusjes aan kunnen pakken, zo ook dit jaar. Wij roepen hierbij alle leden op om mee te komen helpen op de KLUSJESDAG 2022 op zaterdag 20 augustus. Ook betrokken ouders van onze jeugdleden zijn van harte welkom. 

We beginnen zaterdag 20 augustus om 10.15 uur met een bakje koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de slag tot een uurtje of 12.30 uur, waarna wij zorgen voor een lunch. Heb je 's morgens geen tijd, kom dan 's middags nog even meehelpen. De middagsessie start om 13.00 uur en zal maximaal tot een uurtje of 15.00 uur duren, waarna we onder het genot van een drankje met een tevreden gevoel kunnen genieten van ons mooie sportpark dat er dan weer goed bij ligt voor de start van het nieuwe seizoen waarin we weer lekker kunnen gaan voetballen.

De hulp met het slopen van de kleedkamers was erg minimaal. We hopen dat er met de klusjesdag meer, met name actieve leden, even mee komen helpen op zaterdagmorgen/middag 20 augustus. Samen zijn we namelijk v.v. Molenschot!!

Graag tot zaterdag 20 augustus!

Meer nieuwsberichten