VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

14 augustus 2021

Klusjesdag 2021 op zaterdag 28 augustus

Iedere week zijn onze vrijwilligers, en dan in het bijzonder onze klusploeg, druk in de weer om ons sportpark er netjes uit te laten zien. Ook al is er dan het afgelopen jaar helaas niet veel gevoetbald onze vrijwilligers voor de accommodatie zijn gewoon doorgegaan en het resultaat mag er wat ons betreft zeer zeker zijn. Maar naast de vele werkzaamheden die wekelijks verricht worden zijn er ook een aantal klusjes die één keer per jaar gedaan moeten worden, zoals het herstellen van de tuinstoelen, de reclameborden schoonmaken, de speeltoestellen en dugouts schoon spuiten en diverse klusjes in de kantine, kleedkamers en materiaalhok.

Sinds een aantal jaren organiseren we aan het begin van het seizoen een klusjesdag waarbij  we op één dag heel veel klusjes aan kunnen pakken, zo ook dit jaar. Wij roepen hierbij alle leden op om mee te komen helpen op de KLUSJESDAG 2021 op zaterdag 28 augustus. Ook betrokken ouders van onze jeugdleden zijn van harte welkom. 

We beginnen zaterdag 28 augustus om 10.15 uur met een bakje koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de slag tot een uurtje of 12.30 uur, waarna wij zorgen voor een lunch. Heb je 's morgens geen tijd, kom dan 's middags nog even meehelpen. De middagsessie start om 13.00 uur en zal maximaal tot een uurtje of 15.00 uur duren, waarna we onder het genot van een drankje met een tevreden gevoel kunnen genieten van ons mooie sportpark dat er dan weer perfect bij ligt voor de start van het nieuwe seizoen waarin we weer gewoon lekker kunnen gaan voetballen.

Help jij zaterdagmorgen/middag 28 augustus mee?! Samen zijn we namelijk v.v. Molenschot!!

Graag tot zaterdag 28 augustus!

Meer nieuwsberichten