VV Molenschot

Mis niets!

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

28 december 2023

zaterdag 6 januari NIEUWJAARSRECEPTIE v.v. Molenschot

Om het nieuwe jaar 2024 goed en gezellig te beginnen wordt op de eerste zaterdag van 2024, namelijk 6 januari, de Nieuwjaarsreceptie van v.v. Molenschot gehouden vanaf 15,00 uur in de kantine van v.v. Molenschot

voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt er om 14.00 uur onderling een wedstrijdje gespeeld, dus alle actieve mannen, vrouwen en veteranen zien we graag op zaterdag 6 januari om 14.00 uur op ons sportpark.

Vanaf 15.00 uur vind dan de Nieuwjaarsreceptie plaats. Iedereen die v.v. Molenschot een warm hart toedraagt, oftewel alle vrijwilligers, sponsors, voetballers, jeugdvoetballers, rustende leden, ouders en onze supporters zijn van harte uitnodigen voor deze nieuwjaarsreceptie. Geen echt vuurwerk in de kantine, maar we gaan wel knallen, dat staat vast. Wij hopen net als eerdere jaren weer vele leden te mogen verwelkomen. Niet in de laatste plaats om even samen stil te staan bij de jubilaris(sen), zijn die er dit jaar?

Graag tot zaterdag 6 januari!