VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

04 september 2023

ter nagedachtenis aan Tiny Kerremans

Op 80-jarige leeftijd is Tiny Kerremans op 31 augustus overleden. Tiny had de laatste jaren het nodige onder de leden maar de laatste paar weken ging het behoorlijk snel achteruit. Het lichaam van Tiny was op en Tiny zijn tijd was helaas gekomen.

Afgelopen zondag hebben we voorafgaand aan de wedstrijd van Molenschot 1 één minuut stilte in acht genomen en heeft ons eerste elftal met rouwbanden gespeeld uit respect voor Tiny. Met het overlijden van Tiny verliezen we namelijk een trouwe supporter en een hele harde werker. Hij is ruim 20 jaar lang, nagenoeg iedere donderdagochtend, op ons sportpark in de weer geweest als lid van de klusploeg en ook bij de uitbreiding van onze kantine heeft Tiny enorm zijn steentje bijgedragen. Daarnaast was hij uit en thuis als vaste supporter aanwezig bij de wedstrijden van Molenschot 1.

We zijn dankbaar wat Tiny in al die jaren voor onze vereniging gedaan heeft. Wij zullen hem zeer zeker gaan missen, vooral op de donderdagochtenden en langs de lijn. Dankjewel voor alles Tiny!

Meer nieuwsberichten