Angelique van Dongen en Frieda Geerts nieuwe trainsters vrouwenelftal v.v. Molenschot!!

Na ruim 30 jaar hebben we bij v.v. Molenschot weer een echt vrouwenelftal. Om onze vrouwen zo goed mogelijk te laten voetballen is het v.v. Molenschot gelukt om twee geweldige trainsters binnen te halen. Afgelopen zondag 16 augustus zijn de officiele handtekeningen gezet en daarom kunnen we vol trots onze trainsters van onze vrouwenelftal voorstellen, namelijk: Angelique van Dongen en Frieda Geerts!!

de voorzitter Sjak Bink heet Angelique en Frieda van harte welkom bij v.v. Molenschot

de handtekeningen worden officieel gezet

Angelique en Frieda zijn twee enthousiaste, leuke vrouwen die zeer gestreden zijn voor het vrouwenvoetbal. Beide hebben zelf ook op hoog amateurniveau gevoetbald waardoor ze onze vrouwen zeer zeker veel kunnen leren.

Als begeleiders op zondag hebben we maar liefst vier begeleidsters en begeleiders gevonden. Dit zijn: Sanne Bullens, Anna van Es, Peter Boemaars en Joppe Leenaars Sanne en Anna zijn twee enthousiaste meiden die samen gehockeyd hebben en het enorm leuk vinden om samen een team te vormen. Ze hebben zelf nog weinig voetbalervaring maar willen de voetbalsport graag beter leren kennen samen met jullie. Naast Sanne en Anna hebben we Peter en Joppe als ervaren krachten die allebei al de nodige jaren meelopen bij v.v. Molenschot.

Wij wensen het volledige begeleidingsteam samen met de speelsters heel veel succes en plezier toe het aankomende seizoen!!