Angelique van Dongen en Frieda Geerts nieuwe trainsters vrouwenelftal v.v. Molenschot!!

Na ruim 30 jaar hebben we bij v.v. Molenschot weer een echt vrouwenelftal. Om onze vrouwen zo goed mogelijk te laten voetballen is het v.v. Molenschot gelukt om twee geweldige trainsters binnen te halen. Afgelopen zondag 16 augustus zijn de officiele handtekeningen gezet en daarom kunnen we vol trots onze trainsters van onze vrouwenelftal voorstellen, namelijk: Angelique van Dongen en Frieda Geerts!!

de voorzitter Sjak Bink heet Angelique en Frieda van harte welkom bij v.v. Molenschot

 

de handtekeningen worden officieel gezet

Angelique en Frieda zijn twee enthousiaste, leuke vrouwen die zeer gestreden zijn voor het vrouwenvoetbal. Beide hebben zelf ook op hoog amateurniveau gevoetbald waardoor ze onze vrouwen zeer zeker veel kunnen leren.

Als begeleiders op zondag hebben we maar liefst vier begeleidsters en begeleiders gevonden. Dit zijn: Sanne Bullens, Anna van Es, Peter Boemaars en Joppe Leenaars Sanne en Anna zijn twee enthousiaste meiden die samen gehockeyd hebben en het enorm leuk vinden om samen een team te vormen. Ze hebben zelf nog weinig voetbalervaring maar willen de voetbalsport graag beter leren kennen samen met jullie. Naast Sanne en Anna hebben we Peter en Joppe als ervaren krachten die allebei al de nodige jaren meelopen bij v.v. Molenschot.

Wij wensen het volledige begeleidingsteam samen met de speelsters heel veel succes en plezier toe het aankomende seizoen!!

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door het Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan het voetbalseizoen 2019-2020 en hebben we helaas geen interne periodekampioenen kunnne kronen. Na de winterstop hopen we wel weer een mooie interne strijd te kunnen voeren.
Klik hier voor de eindstanden van voorgaande seizoenen.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

vrijdag 2 oktober 2020
Algemene Ledenvergadering
20.00 uur kantine v.v. Molenschot
aansluitend NAC Breda - Jong Ajax op groot scherm

vrijdag 9 oktober 2020
jaarvergadering supportersclub v.v. Molenschot
19.30 uur kantine v.v. Molenschot

aansluitend 1e kaartavond van het nieuwe seizoen
20.00 uur kantine v.v. Molenschot