VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

10 augustus 2023

Zaterdag 19 augustus 2023 KLUSJESDAG v.v. MOLENSCHOT!!!

Het seizoen gaat weer bijna beginnen. De gemeente heeft de afgelopen twee seizoenen flink geïnvesteerd in ons sportpark, maar om er voor te zorgen dat ons sportpark klaar is voor het nieuwe seizoen hebben we zelf nog wel wat klusjes te klaren. Zo moeten alle reclameborden nog teruggehangen worden, moeten er nog wat strookjes aangesmeerd worden met beton, ook de jaarlijkse klusjes zoals het schoonmaken van de terrasstoelen, de speeltoestellen en de goals moet nog gebeuren en zo zijn er nog wel wat meer klusjes rondom de kantine en kleedkamers. Deze klusjes willen we aanpakken op de klusjesdag. Wij willen via deze mail daarom onze leden oproepen om mee te komen helpen op de KLUSJESDAG 2023 op zaterdag 19 augustus.


We beginnen zaterdag 19 augustus om 10.15 uur met een bakje koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de slag tot een uurtje of 12.30 uur, waarna wij zorgen voor een lunch.

Heb je 's morgens geen tijd, kom dan 's middags nog even meehelpen. De middagsessie start om 13.00 uur en zal maximaal tot een uurtje of 15.00 uur duren, waarna we onder het genot van een drankje met een tevreden gevoel kunnen genieten van ons mooie sportpark dat er dan weer perfect bij ligt voor de start van het nieuwe seizoen waarin we weer lekker kunnen gaan voetballen.

Met een paar man is het een flink werkje, maar als we met wat meer zijn dan zijn we lekker op tijd klaar. Laat het niet altijd aan dezelfde over, maar kom zaterdagmorgen/middag 19 augustus ook even meehelpen.

Graag tot zaterdag 19 augustus!

Meer nieuwsberichten