VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

02 februari 2024

Molenschot gaat verder op zoek naar nieuwe hoofdtrainer voor seizoen '24-'25

Na de eerste ronde van sollicitanten is het v.v. Molenschot nog niet gelukt om een hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen 2024-2025 vast te leggen. De beoogde voorkeurskandidaten kozen allebei helaas voor een aanbieding van een andere club, dus staat de vacature nog open. Geinteresserde kunnen zich melden via info@vvmolenschot.nl .

“Het is een weloverwogen maar zeker geen gemakkelijke keuze geweest en ik ben dankbaar voor de prachtige tijd bij deze fantastische vereniging”, geeft Marco aan.


De technische staf, de spelers, het bestuur en de technische commissie betreuren dit besluit en hadden graag nog een seizoen met Marco doorgegaan als hoofdtrainer van Molenschot 1, maar kunnen zijn weloverwegen, beargumenteerde beslissing ook begrijpen. In ieder geval gaat Marco Maas bij v.v. Molenschot de boeken in als de meest succesvolste hoofdtrainer in de geschiedenis van v.v. Molenschot met namelijk het behalen van de nacompetitie in het seizoen 2021-2022, het kampioenschap in de 5e klasse het afgelopen seizoen 2022-2023 en de, voor v.v. Molenschot unieke, promotie naar de 4e klasse, waarin het op dit moment ook prima meedraait met een 7e plaats.


Het bestuur van v.v. Molenschot zal de komende tijd op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025 om de ingeslagen weg met de talentvolle, jonge groep een mooi vervolg te geven. Geintereseerde trainers kunnen hun interesse het beste kenbaar maken door het sturen van een email naar info@vvmolenschot.nl

We zijn als vereniging bijzonder dankbaar voor de sportieve successen die we onder leiding van Marco Maas de afgelopen seizoenen behaald hebben en zien uit naar de tweede seizoenshelft om de succesvolle samenwerking een passend slot te geven.

Meer nieuwsberichten