VV Molenschot

Nieuws

Mis niets!

 
 
 

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

24 april 2022

Wim Boemaars meer dan 60 jaar lid van v.v. Molenschot

Afgelopen zondag 24 april hebben we als club aandacht besteed aan een bijzonder lid. Wim Boemaars was namelijk al meer dan 60 jaar lid van onze vereniging. Na de wedstrijd van Molenschot 1 hebben we Wim met dit bijzondere jubileum van harte gefeliciteerd.

Volgens de geschiedenisboeken is Wim Boemaars in 1960 lid geworden van v.v. Molenschot. Hij was toen bijna 8 jaar en dan mocht je bij de voetbal. De snelle rekenaars kunnen dan uitrekenen dat Wim in 2020 60 jaar lid was van onze vereniging. Normaal gesproken huldigen we de bijzondere jubilarissen tijdens de nieuwjaarreceptie maar aangezien deze al twee jaar niet gehouden kon worden wilde we niet langer wachten om Wim, ten overstaan van onze leden, van harte te feliciteren met dit 60-jarig jubileum. Na de wedstrijd van Molenschot 1 tegen Advendo 1 pakte onze voorzitter Sjak de microfoon om een kort woordje tot Wim te richten.

Vanuit de jeugdelftallen is Wim Boemaars als snel in het eerste elftal beland. We hebben helaas niet helemaal terug kunnen vinden hoe lang Wim precies in het eerst elftal gevoetbald hebt, maar dat is meer dan 15 jaar geweest. In die jaren heeft Wim behoorlijk wat trainers meegemaakt zoals Thijs van Rooij, Wim Oprins, Tini Stadhouders die het naar enkele maanden als trainer al voor gezien hield, Jan van der Avoird en Henk Snoeren. Vanwege zijn werk kon hij niet elke week twee keer trainen, maar minimaal 1x per week was hij op de training en door zijn geweldige inzet binnen de lijnen stelde de trainers hem altijd heel graag op.

Het hoogtepunt in zijn actieve voetbalcarriere is de voor Molenschot unieke promotie naar de 2e klasse onderafdeling in het seizoen 1982-1983. Spelers van dat elftal waren onder andere: Toine van de boer, Jan Boemaars, Frans Oomen, Ad Boemaars, Rene Martens, Geert Martens en Frank van den Boer. Vlagger Vic Boemaars en leider Kees Boemaars (klein Kiske). Ja dat was een geweldig elftal. Na jaren in het eerste gespeeld te hebben heeft Wim nog even bij het derde gevoetbald maar na een ernstige knieblessure moest Wim helaas stoppen met voetballen. Nadat Wim gestopt is met voetballen is hij altijd trouw lid gebleven en daarom hebben we Wim afgelopen zondag alsnog kunnen feliciteren met zijn 60 jarig lidmaatschap. Om terug te kijken op de afgelopen jaren werd hem een lekker etentje bij De Drie Linden aangeboden en voor zijn vrouw Marianne was er een mooi bosje bloemen.

Wim, van harte gefeliciteerd met dit jubileum en we hopen dat je nog lang lid zult blijven van v.v. Molenschot.

.

.

Meer nieuwsberichten