VV Molenschot

Mis niets!

Bekijk hieronder onze laatste nieuwsberichten.

07 augustus 2022

Kleedkamers tijdelijk niet te gebruiken vanwege grote renovatie

Nadat we al een tijdje met de gemeente in overleg zijn geweest over het renoveren van onze kleedkamers is de kogel door de kerk. Meteen na de laatste wedstrijd is er gestart met het grondig renoveren van onze kleedkamers. Daar zijn we als club enorm blij mee, maar dit geeft in het begin van het seizoen wel wat overlast.

De aannemer probeert op 23 september de kleedkamers klaar te hebben. Dus net voordat de competitie bij de senioren beginnnen. Er moet nog heel wat gebeuren maar de laatste weken is er ook erg hard gewerkt door de mannen van de aannemer Van der Westerlaken en de installateur T.S.C. Gosens. De contouren van de nieuwe indeling wordt al goed zichtbaar en de installaties zitten er al voor een flink deel in.

Concreet betekent het wel dat de eerste weken de kleedkamers niet gebruikt kunnen worden voor het omkleden en douchen. Je kunt voor de trainingen omkleden in de bouwkeet en/of in de kantine. Daar kun je ook je tas en kleding neerleggen. Er kan helaas niet gedoucht worden, dus dit zul je dus thuis moeten doen. Beetje terug naar de tijd van Corona wanneer we ook niet mochten douchen na de wedstrijden en trainingen.

Het zal de eerste weken wat behelpen zijn, maar dan kunnen we straks gaan genieten van onze mooi gerenoveerde kleedkamers.

Als straks de beker- en competitiewedstrijden gaan beginnen dan zullen we op deze site hier ook meer informatie delen voor zowel de tegenstanders als de scheidsrechters.