2e Pinksterdag: MULLESCHOTS PINKSTER SPEKTAKEL!!!

Waar jullie gewend waren dat er op maandag 2e pinksterdag altijd fanatiek gezeepvoetbald werd op de velden van v.v. Molenschot is het dit jaar tijd voor verandering!!

Na 18 edities wordt het Mulleschotse Pinkster Zeepvoetbal Toernooi omgedoopt tot het Mullenschots Pinkster Spektakel!!! CV de Kurktrekkers hebben het stokje overgedragen aan CV krijg nou wa en zij hebben een mooi programma in elkaar gezet. Wat het precies gaat worden kunt u het beste zelf komen aanschouwen op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag vanaf 12.30 uur. We kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten: wat nieuw is blijft nog even een verrassing, maar wat blijft is het zeil,de zeep, de gezelligheid en een spectaculair schouwspel voor de toeschouwers. Dus kom zeker 2e pinksterdag even een kijkje nemen op ons sportpark.