2e Pinksterdag: MULLESCHOTS PINKSTER SPEKTAKEL!!!

Waar jullie gewend waren dat er op maandag 2e pinksterdag altijd fanatiek gezeepvoetbald werd op de velden van v.v. Molenschot is het dit jaar tijd voor verandering!!

Na 18 edities wordt het Mulleschotse Pinkster Zeepvoetbal Toernooi omgedoopt tot het Mullenschots Pinkster Spektakel!!! CV de Kurktrekkers hebben het stokje overgedragen aan CV krijg nou wa en zij hebben een mooi programma in elkaar gezet. Wat het precies gaat worden kunt u het beste zelf komen aanschouwen op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag vanaf 12.30 uur. We kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten: wat nieuw is blijft nog even een verrassing, maar wat blijft is het zeil,de zeep, de gezelligheid en een spectaculair schouwspel voor de toeschouwers. Dus kom zeker 2e pinksterdag even een kijkje nemen op ons sportpark.

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

onder voorbehoud zaterdag 20 juni
VRIJWILLIGERSAVOND V.V. MOLENSCHOT
19.00 uur kantine v.v. Molenschot