2e Pinksterdag: MULLESCHOTS PINKSTER SPEKTAKEL!!!

Waar jullie gewend waren dat er op maandag 2e pinksterdag altijd fanatiek gezeepvoetbald werd op de velden van v.v. Molenschot is het dit jaar tijd voor verandering!!

Na 18 edities wordt het Mulleschotse Pinkster Zeepvoetbal Toernooi omgedoopt tot het Mullenschots Pinkster Spektakel!!! CV de Kurktrekkers hebben het stokje overgedragen aan CV krijg nou wa en zij hebben een mooi programma in elkaar gezet. Wat het precies gaat worden kunt u het beste zelf komen aanschouwen op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag vanaf 12.30 uur. We kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten: wat nieuw is blijft nog even een verrassing, maar wat blijft is het zeil,de zeep, de gezelligheid en een spectaculair schouwspel voor de toeschouwers. Dus kom zeker 2e pinksterdag even een kijkje nemen op ons sportpark.

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
Interne voorjaarscompetitie 2019

De Molenschotse meiden springen door de tweede overwinning achter elkaar over de jongens heen naar de 2e plaats, maar Molenschot JO10 is niet meer in te halen.
Bij de senioren is met één wedstrijd te gaan de interne periode nog altijd niet beslist. Molenschot 3 neemt dankzij de 2-1 overwinning op Gilze de 3e plaats over van de uitgespeelde veteranen en Molenschot 1 heeft Molenschot 2 tot op 1 punt genadert. WIE O WIE WINT DE INTERNE PERIODE???
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

zondag 26 mei
laatste wedstrijden senioren
sportpark 't Hoogeind

zondag 9 juni
golftoernooi supportersclub
11.00 uur sportpark 't Hoogeind

maandag 10 juni
MULLESCHOTS PINKSTER SPEKTAKEL!!
12.30 uur sportpark 't Hoogeind

zaterdag 15 juni en zondag 16 juni
JEUGDKAMP!!
sportpark 't Hoogeind

zaterdag 15 juni
Forelvissen Supportersclub
13.00 uur verzamelen bij 't Engeltje

zaterdag 6 juli
vrijwilligersavond
19.00 uur kantine v.v. Molenschot