v.v. Molenschot doet ook mee aan het lokale sportakkoord Gilze en Rijen

afgelopen dinsdag 10 december was dan het officiele moment om het lokaal sportakkoord Gilze en Rijen te ondertekenen. Ook v.v. Molenschot doet mee aan het lokaal sportakkoord.

Samen met de andere sportverenigingen AV Spiridon, HC Gilze-Rijen, v.v. Gilze en v.v. Rijen gaan we ons inzetten om tot een gezamelijke visie te komen aangaande positief coachen en gaan we dit vervolgens uitdragen binnen onze vereniging. De uitvoering hiervan is gepland voor het aankomende seizoen 2020-2021. Benieuwd naar de totale inhoud van het lokaal sportakkoord, kijk hier.

De sportverenigingen en organisaties die zich aangesloten hebben bij het regionaal sportakkoord vastgelegd in één plaatje.