v.v. Molenschot doet ook mee aan het lokale sportakkoord Gilze en Rijen

afgelopen dinsdag 10 december was dan het officiele moment om het lokaal sportakkoord Gilze en Rijen te ondertekenen. Ook v.v. Molenschot doet mee aan het lokaal sportakkoord. 

Samen met de andere sportverenigingen AV Spiridon, HC Gilze-Rijen, v.v. Gilze en v.v. Rijen gaan we ons inzetten om tot een gezamelijke visie te komen aangaande positief coachen en gaan we dit vervolgens uitdragen binnen onze vereniging. De uitvoering hiervan is gepland voor het aankomende seizoen 2020-2021. Benieuwd naar de totale inhoud van het lokaal sportakkoord, kijk hier.

De sportverenigingen en organisaties die zich aangesloten hebben bij het regionaal sportakkoord vastgelegd in één plaatje.

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

onder voorbehoud zaterdag 20 juni
VRIJWILLIGERSAVOND V.V. MOLENSCHOT
19.00 uur kantine v.v. Molenschot