algemene ledenvergadering uitgesteld!!

Op vrijdag 2 oktober 2020 wilde we eigenlijk onze algemene ledenvergadering houden, maar omdat de regering besloten heeft om per 29 september voor minimaal 3 weken de sportkantines te sluiten kan dit niet doorgaan. De algemene ledenvergadering wordt daarom tot nadere orde uitgesteld. Wanneer het weer mag zullen we een nieuwe datum prikken voor de algemene ledenvergadering.

Onderstaand de agenda voor deze algemene ledenvergadering:

1.         opening

2.         vaststellen notulen algemene ledenvergadering 27 september 2019,

3.         terugkoppeling actiepunten algemene ledenvergadering 27 september 2019

4.         goedkeuring jaarverslag seizoen 2019-2020

5a.       financieel jaarverslag 2019-2020

5b.       begroting 2020-2021

6.         vaststellen contributie seizoen 2021-2022

7.         voorstel restitutie contributie Lid van Verdienste (zie bijlage)

8.         bestuursverkiezing

-           aftredend en herkiesbaar: Theun Oostvogels (penningmeester) en Mark Boemaars

kandidaat bestuursleden kunnen schriftelijk, ondertekend door tenminste drie leden, ingediend worden voor de aanvang van de vergadering bij het bestuur

9.         mededelingen

10.       rondvraag

11.       sluiting

De notulen van de ledenvergadering benoemd onder punt 2. en het jaarverslag seizoen 2019-2020 zijn voorafgaand aan de vergadering vanaf 19.30 uur in te zien in het clubgebouw.

namens het hoofdbestuur v.v. Molenschot,

Joppe Leenaars