Marco Maas nieuwe hoofdtrainer v.v. Molenschot!!

Nadat we in april afscheid hebben genomen van Brian Piris als hoofdtrainer van v.v. Molenschot is de technische commissie samen met het bestuur van v.v. Molenschot op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor Molenschot 1.

We zijn verheugd u hierbij mede te kunnen delen dat het gelukt is om de, in onze ogen, juiste hoofdtrainer te vinden. Degene die het aankomende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Molenschot zal zijn is Marco Maas.

Marco is geen onbekende in het trainersvak en heeft veel ervaring opgedaan bij diverse dorpsverenigingen. Zo is hij onder andere trainer geweest bij RKVV Gesta, VCW, DSE, BE Ready, TPO, VV Wernhout en SV Sprundel.

In de gesprekken die gevoerd zijn met Marco Maas hebben we elkaar goed gevonden. Marco was op zoek naar een leuke dorpsclub met ambitie en v.v. Molenschot ziet met de huidige spelersgroep voldoende potentie om mee te gaan in deze ambitie om met de ingeslagen weg steeds een stap dichter bij de 4e klasse te komen.  Door een combinatie van discipline, inzet en voetballende kwaliteiten zal prestatie gecombineerd worden met plezier.

Wij wensen Marco heel veel plezier en succes toe bij v.v. Molenschot. We kunnen niet wachten tot we samen aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen!!

 

Namens de  Technische Commissie en het bestuur van V.V. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
TEAM BATTLE SENIOREN!!!

Wie is het sterkste, slimste, creatiefste team van v.v. Molenschot??
Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan. Afgelopen seizoen hebben we een aftrapje gedaan maar volgend seizoen gaat de TEAM BATTLE pas helemaal los!!

Agenda

het gaat weer langzaam beter dus kunnen we weer wat activiteiten organiseren:

zondag 13 juni 2021
Miniveldtoernooi De Herkansing, afsluiting seizoen senioren
11.00 uur sportpark 't Hoogeind
helaas is er nog geen publiek welkom

donderdag 1 juli
algemene ledenvergadering
20.00 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 4 juli
golftoernooi supportersclub
10.45 uur sportpark 't Hoogeind