Marco Maas nieuwe hoofdtrainer v.v. Molenschot!!

Nadat we in april afscheid hebben genomen van Brian Piris als hoofdtrainer van v.v. Molenschot is de technische commissie samen met het bestuur van v.v. Molenschot op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor Molenschot 1.

We zijn verheugd u hierbij mede te kunnen delen dat het gelukt is om de, in onze ogen, juiste hoofdtrainer te vinden. Degene die het aankomende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Molenschot zal zijn is Marco Maas.

Marco is geen onbekende in het trainersvak en heeft veel ervaring opgedaan bij diverse dorpsverenigingen. Zo is hij onder andere trainer geweest bij RKVV Gesta, VCW, DSE, BE Ready, TPO, VV Wernhout en SV Sprundel.

In de gesprekken die gevoerd zijn met Marco Maas hebben we elkaar goed gevonden. Marco was op zoek naar een leuke dorpsclub met ambitie en v.v. Molenschot ziet met de huidige spelersgroep voldoende potentie om mee te gaan in deze ambitie om met de ingeslagen weg steeds een stap dichter bij de 4e klasse te komen.  Door een combinatie van discipline, inzet en voetballende kwaliteiten zal prestatie gecombineerd worden met plezier.

Wij wensen Marco heel veel plezier en succes toe bij v.v. Molenschot. We kunnen niet wachten tot we samen aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen!!

Namens de  Technische Commissie en het bestuur van V.V. Molenschot