Brian Piris en v.v. Molenschot per direct uit elkaar, v.v. Molenschot gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

Daar waar een aantal weken geleden we gezamenlijk besproken hadden om het contract te verlengen, bleek na het opstarten van de training het toch niet echt lekker te lopen tussen onze hoofdtrainer Brian Piris en de spelersgroep. Brian heeft bij het bestuur en technische commissie vervolgens aangegeven zijn functie als hoofdtrainer neer te willen leggen, waarna in overleg afgelopen dinsdag besloten is om de samenwerking per heden te beëindigen.

We willen hierbij Brian bedanken voor zijn inzet voor onze club de afgelopen 2 jaar, waarbij het door Corona lastige jaren waren en het helaas niet gelukt is om een volledig seizoen af te werken.

Voor de trainingen voor de rest van dit seizoen gaan we intern tot een oplossing komen. Daarnaast zullen we op zoek gaan naar een nieuwe trainer die met onze relatief jonge en enthousiaste groep, de stijgende lijn van de afgelopen jaren verder door kan trekken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door het sturen van een email naar info@vvmolenschot.nl, bij voorkeur voorzien van een persoonlijke motivatie.

 

namens het bestuur en technische commissie v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
TEAM BATTLE SENIOREN!!!

Wie is het sterkste, slimste, creatiefste team van v.v. Molenschot??
Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan. Afgelopen seizoen hebben we een aftrapje gedaan maar volgend seizoen gaat de TEAM BATTLE pas helemaal los!!

Agenda

het gaat weer langzaam beter dus kunnen we weer wat activiteiten organiseren:

zondag 13 juni 2021
Miniveldtoernooi De Herkansing, afsluiting seizoen senioren
11.00 uur sportpark 't Hoogeind
helaas is er nog geen publiek welkom

donderdag 1 juli
algemene ledenvergadering
20.00 uur kantine v.v. Molenschot

zondag 4 juli
golftoernooi supportersclub
10.45 uur sportpark 't Hoogeind